SZÓRAKOZÁS

Western mozdony matiné

Szerző:
Szabó Anna
A western világ kedvelőinek nem kell messzire vagy nyugatra menniük ahhoz, hogy megtapasztalják, milyen is az igazi Vadnyugat. Cowboyokkal, banditákkal és a természet, valamint a gőzmozdonyok szépségével, persze mindezt lövöldözés nélkül!


A Vasúttörténeti Parktól már megszokott, hogy a szokásos interaktív programjai mellett mindig valamilyen színes ötlettel és programkínálattal áll elő, biztosítva ezzel látogatói állandó szórakoztatását.

Június utolsó vasárnapján a Mozdony Matiné ’Western - ruhát’ ölt és egy kis vadnyugati hangulattal színesíti a rendezvényt. A Park interaktív programjai, mint hajtányozás, kerti vasutazás a 800 méteres pályán, vagy a modellvasút-ház terepasztalaiban való gyönyörködés mellett gőzmozdonyok parádéznak a hátsó fordító-korongon pontban délben, valamint western haramiák támadják meg a kerti vasút utasait és kényszerítik megállásra a kisvonat vezetőjét.

A helyszínen kipróbálható a kor hangulatát idéző lóvasút is, amely felidézi azt a korszakot, amikor még a lovak szoros kapcsolatban álltak az emberekkel és a mindennapok közlekedése elképzelhetetlen volt nélkülük.



A rendezvény 10:00-18:00-óráig látogatható, az interaktív programok 17:00 óráig vehetők igénybe.

ROSSZ IDŐ ESETÉN SEM MARAD EL A RENDEZVÉNY, UGYANIS MINDEN MOZDÍTHATÓ PROGRAMELEM A FEDETT CSARNOK ÉPÜLETBEN KERÜL ELHELYEZÉSRE!

További információk és elérhetőségek:
Magyar Vasúttörténeti Park: 1142 Budapest, Tatai út 95.,

További információért látogass el a Vasúttörténeti Park weboldalára >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL