ANGYALISKOLA

Türelem mágia

Szerző:
Szabó Anna
Atatron a természeti mágia angyala segít neked abban, hogy türelmesebb legyél, és ezáltal megtaláld a lelki nyugalmat. Ha megnyílsz lélekben a természet erőinek, akkor sokkal könnyebben megy.

 

Atatron üzenete Neked: Titkomat az éjjeli égbolton megjelenő csillagokban láthatod, és megfigyelheted az emberek életére kifejtett hatásukat. Pókhálón megjelenő ezüst esőcseppek, a fák kérgének és a dombok állandó ritmusának szépségében fedem fel hatalmamat. Itt az ideje, hogy varázslataimat beengedd te is az életedbe, és megtaláld a lelki békéhez vezető utat. A saját ritmusodat te is meglelheted, ha megfigyeled a természetet, és ezáltal eljuthatsz a belső békéhez, mely határtalan nyugalommal tölt el téged.

Hívd Atatront: Ha Atatron üzenete megérintett, akkor könyörögj hozzá a következőképpen. Kérd őt bátran meg arra, hogy több mindent fedjen fel előtted. Mondd ki hangosan:” Atatron, Atatron, Atatron, mutass utat a természet varázslatához, amely hozzásegít, hogy türelmesebb és nyugodtabb legyek és megtaláljam a lelki békémet. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Nyílj meg a természet erőinek: Atatron lila meditációja segít abban, hogy a homlokcsakra megnyitásával meglásd a természetben rejlő mágiát, és beengedd a természet erőit a lelkedbe. A lila légzőgyakorlatával megnyílhatsz, és ez az új érzékelésed nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egy türelmes, nyugodt személlyé válhass.


1) Hunyd le a szemed és lélegezz be mélyen tiszta, hófehér energiát, a negatív gondolatokat pedig fújd ki magadból, míg nem teljesen ellazulsz. Ekkor így könyörögj Atatronhoz:

2) „Atatron, Atatron, Atatron, hozd el nekem az angyali mágia és átalakulás lila sugarát. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

3) Most képzeld el, hogy belélegezd ezt a fényt, és az minden lélegzetvétellel egyre beljebb kerül, amíg eléri és megtölti a szívedet.

4) Ha úgy érzed, szíved telítődött a lila energiával, küldd a homlokod felé, a harmadik szem csakrához, ez a test lelki energiaközpontja.

5) Eközben magadban mondd el a következő megerősítést: „Atatron, a lila erejével átalakítom minden illúziómat és feltöltöm legbenső lényemet. Szereteted oltalma alatt megnyílok a természet mágiája előtt, mert ez az én ősi bölcsességem. Segíts, hogy ehhez megtaláljam a megfelelő tanárt. A kezedbe teszem a lelkem.”

6) Tarts egy kis szünetet, amíg Atatron utat mutat – bizsergés vagy melegség formájában, de akár az is lehet, hogy a szíved fog diktálni egy üzenetet.

7) Fújd ki a lila energiát, ami fokozatosan fényszárnyakat képez körülötted.

8) Köszönd meg Atatronnak a segítséget, és várd a következő útmutatást/ jelenést.

Most már nyitott vagy a természet erőinek megélésére, mely elvezet majd a belső ritmusodhoz, és a lelki békéhez. És meglátod, automatikusan egyre nyugodtabb és türelmesebb leszel.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL