SZÓRAKOZÁS

Állati okosságok

Szerző:
Szabó Anna
Minden elemében ‘állatos’ tanévzáró gyermeknapot tart a Boomerang gyerekcsatorna és a Rex Kutyaotthon alapítvány. Élő állatokkal és a mesékből jól ismert kedvencekkel egyaránt találkozhat, aki június 11-én, szombaton a Rex Állatszigetre (Bp. IV. kerület, Óceánárok utca 33.) látogat.


A Boomerang csatorna népszerű hősei (pl. Scooby-Doo vagy Garfield) mellett magyar őshonos háziállatok, baromfiudvar, kisállatsimogató, pónihintó, állat-örökbefogadási lehetőség, kutyás bemutatók, ügyességi, logikai versenyek, Boomerang kalandpark, kézműves programok és ajándékok várják az állat- és rajzfilmrajongó családokat. A rendezvényen fellép többek közt az Alma zenekar, a Kolompos együttes, Ricsi bohóc, Huzella Péter, A NemAdomFel együttes, a nap házigazdája pedig R. Kárpáti Péter színészművész lesz. A díjátadón bemutatkoznak a Boomerang Házikedvenc Verseny győztesei, gazdáik pedig átveszik a ’leg’-eknek járó értékes díjakat Kecskés Karina színésznőtől, aki maga is nagy állatbarát. A Boomerang Házikedvenc Verseny április 23-án indult a www.boomerang-tv.hu oldalon, lehetővé téve az állatrajongók számára, hogy kiemelkedő képességekkel megáldott kedvencükkel ország-világ előtt elbüszkélkedhessenek.

Az Rex Kutyaotthon Alapítvány - amellett, hogy elkötelezetten segít az arra rászoruló négylábúakon – rendkívül fontosnak tartja, hogy a most felnövekvő nemzedék felelősen tekintsen velünk élő, négylábú társainkra, és úgy bánjon velük, ahogy ők valóban megérdemlik. A rendezvényen a gyerekek Király Pétertől, a Rex Alapítvány alapítójától, egy interaktív játék keretében megtanulhatják, hogyan is háziasították őseink a kutyát és hogy mi minden kell ahhoz, hogy valaki felelős állattartó lehessen.

A rendezvény további különlegessége, hogy részt vesz rajta a Kézenfogva Alapítvány is országjáró kamionjával, hogy segítsen a sérült gyermekeknek – az élő és a rajzolt állatok segítségével - beilleszkedni egészséges társaik közé.

Tanévzáró gyermeknap és Boomerang Házikedvenc Verseny díjátadó a Rex Állatszigeten június 11-én 10.00-17.00 órakor. A belépés díjtalan.

További információért látogass el
a Rex Kutyaotthon Alapítvány weboldalára >>


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL