SZÁMMISZTIKA

Belülről haladj kifelé!

Szerző:
Szabó Anna
Mindent, amit önmagunkban megvalósítunk, megváltoztatja a külső világot is. Ahhoz, hogy betölthessük sorsunkat a világban, először önmagunkban kell megteremtenünk azt. A belső munka, önmagunk átdolgozása fontos része életfeladatunknak.

 

Minden számnak meg van a maga sorsfeladata, de ehhez először önmagunkon kell dolgoznunk. A képességeket, adottságokat ki kell bontakoztatnunk önmagunkban,a negatív tulajdonságainkat pedig át kell alakítanunk pozitívvá. Nem könnyű feladat!

Az átalakulás útja

Ahhoz, hogy át tudjuk alakítani mélyen rejlő problémáinkat, először fel kell ismernünk őket és szembe kell nézni velük. Maszkjaink talán segítenek, hogy mások előtt „megőrizzük arcunkat”, azonban csak akkor alakíthatjuk a megértés őszinte kötelékeit, és csak akkor ébredhetünk tudatára mélyebb igényeinknek, vágyainknak és emberségünknek, ha elfogadjuk az álarc alatt rejlő esendő és sebezhető lényt. A legtöbb ember először születési számának fejletlenebb aspektusait fedezi fel, és csak később fejlesztheti tökélyre annak pozitív oldalait. Egy 6-os születési számmal rendelkező ember először az önkifejezés és a maximalizmus jelentette feladatokkal konfrontálódik. Mindent és mindenkit kritizál (negatív 6-os állapot). A lelki fejlődés útján azonban egyre elfogadóbbá válik önmagával és másokkal szemben is. Erre azonban sok időre és tanulásra van szükség.
Életünk során csak olyan mértékben tapasztalhatjuk meg elsődleges életfeladatunk pozitív aspektusait, amilyen mértékben megoldottuk a születési számunk képviselte feladatainkat, és a negatív állapotból eljutottunk a pozitív állapotig.

Így számold ki

A születési dátumod számjegyeit add össze egyesével, majd egyszerűsítsd a kapott összeget egyjegűre úgy, hogy a két számjegyet összeadod.

Pl.: 1985. 05. 12.
1+9+8+5+5+1+2 = 31
3+1= 4

 

   

    

 

A cikk Dan Millman - Erre születtél című könyve alapján készült.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL