ANGYALISKOLA

Fékezd meg a dührohamodat angyali segítséggel

Szerző:
Szabó Anna
Néha pattanásig feszültek vagyunk, és ilyenkor képesek vagyunk robbanni. Ez azonban se nekünk, se a környezetünknek nem használ. Inkább alakítsd át a negatív energiáidat, és oldd fel őket Phaleg és Melkisédek angyalok segítségével.

 

Hamar felmegy a pumpa?

Phaleg, a düh kordában tartásának angyala a következőt üzeni: „Te egy erős, többnyire pozitív, de néha negatív érzelmekkel rendelkező ember vagy. Az élet iránt érzett szenvedélyed hatalmas, és erővel ruház fel téged és másokat egyaránt, mert ha szíved mélyén érzed, annyi mindenre inspirál, és annyi mindent elérhetsz. Azonban, ha ugyanez a szenvedély olyan önfejűvé tesz, hogy nem hallgatsz a jó tanácsra, lelki üdvöd érdekében, kérd a segítségemet.

Fékezd meg az érzelmeidet!

Ha Phaleg segítségére van szükséged az érzelmeid megfelelő alakításához, így hívd őt: „Phaleg, Phaleg, Phaleg, légy mellettem, és a most érzett dühömet alakítsd át pozitív tervekké és cselekedetekké. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Negatív érzelmek feloldása

Ha negatív érzelmeket élsz át, mint félelem, bánat, düh, vagy frusztráció, akkor az ibolyaszín spirituális fertőtlenítő meditációt végezd el, hogy megtisztuljon a lelked.

1) Ahhoz, hogy ki tudd használni e csodálatos energiát, a következőt mondd: „Melkisédek, Melkisédek, Melkisédek, kérlek, hozd el nekem az átalakítás ibolyaszín lángjával telt edényedet. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

2) Képzelj el magad mellett egy edényt, ami táncoló ibolyaszín tűzzel van tele.

3) Végy egy mély levegőt, és tartsd a kezed úgy, mint amikor inni szoktál belőle. Fújd ki mindazt, amit át akarsz alakítani.

4) Képzeld, hogy ezt a sötét energiát a csészét formáló kezedben tartod.

5) Dobd az egészet a láthatatlan edénybe. Az ibolyaszín azonnal átalakítja és eltünteti a sötét energiákat.

Szoba tisztítása szóváltás után

Vita után mindig tisztítsd meg a szobát, vagy helységet, hogy a negatív energiák ne maradjanak a légkörben. Ebben Melkisédek angyal segítségét kérd! Mondd a következőt: „Melkiséged, Melkisédek, Melkisédek, tisztítsd meg a szobát lila tüzeddel. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Ha negatív helyzetbe kell bemenned

Alakítsd át az előző könyörgést, és közben fogj a bal kezedben egy ametisztkristályt. „Melkisédek, Melkisédek, Melkisédek, a kristállyal segíts átalakítani a negatív légkört, ahová belépni készülök. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.” A kristályt tartsd magadnál, amíg a megbeszélés, vagy feladat véget nem ér, majd háromszor tisztítsd meg hideg csapvíz alatt.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL