SZÓRAKOZÁS

Megmondjuk a tutit: fesztiválok itthon

Szerző:
Szabó Anna
Van elég fesztivál a magyar Nap alatt, ez nem vitás. Élvezzük is, várjuk a nyarat, talán sokan már ősszel, szeptemberben, mert hiányzik az életérzés. Télen már erősen vágyakozunk, tavasszal pedig szétvet az izgatottság, hogy legyen már július. Vagy épp augusztus. Íme, az idei fesztiválkörkép.

 

Szolnokon ünnepli a 35-et az EFOTT!

 

Hogy mi is a legtutibb főiskolai bulik receptje: vegyél alapul több ezer bulizni vágyó egyetemistát és főiskolást, rakd le őket Szolnokra, és adj hozzá egy hatalmas területet. A hangulatot meg úgyis a fesztiválozók biztosítják. Talán ez a receptje az ország legnagyobb hallgatói bulijának, az EFOTT-nak.

 

Ki ne imádná a hallgatói bulikat? Na és mi van olyankor, amikor az ország összes egyetemistája és főiskolása összegyűlik, és együtt bulizik? Felejthetetlen hét, az biztos.

 

 

Hogy kik azok, akik biztosan ott lesznek?

 

Tankcsapda, a Quimby, Haddaway, a Kiscsillag, a 30Y, az Irie Maffia, a Pál Utcai Fiúk, a Neo, a The Kolin, a Carbonfools, a Csík zenekar, a Vad Fruttik, a Heaven Street Seven, Csepregi Éva, az Animal Cannibals, Kovács Kati, az Ámokfutók, és Dévényi Tibi bácsi, Muzzaik, Andro, és még sokan mások!

 

Talán még velük is találkozhatsz!

 

Tavaly 70 000-en választották az EFOTT-ot! És Te? Idén hogy döntesz?

Heineken Balaton Sound

Azt hiszem, nem kell bemutatnunk. Nonstop bulik július 7- 10. között a legjobbaktól a legjobb arcokkal. Talán így definiálhatnánk a Soundot. Az elmaradhatatlan, már-már szokásos David Guetta mellett színpadra lép hazai vonalról többek között a metál fenegyereke, több százezer fiatal kedvence, Andro is.

Emellett Snoop Dogg, Outkast és Mika is ellátogat hozzánk, hogy odategye magát, és persze az elmaradhatatlan világhírű dj-k tábora is a szokásos módon széles: Sebastian Ingrosso, Mark Knight és Fedde le Grand sem hagyja ki az idei Soundot. Te se hagyd ki.

Volt Fesztivál

Az osztrák határhoz közeli Sopronban ismét valami készülődik csak úgy, mint az elmúlt 18 év minden nyarán. Igen, már 18 éve annak, hogy világsztárok szállnak le egy békés városba, ahol aztán június 29. és június 2. között megszűnik a nyugalom, helyét pedig koncertek, kül- és belföldi zeneimádók lepik el, életet lehellve a városba.

A youtube-ról is jól ismert „szájhős” Dub FX, más vizekről pedig a My Chemical Romance, a Tirthy second To Mars, a Pendulum, a Sum 41 és a The Ting Things is szórakoztatja majd a Voltosokat. A fellépők teljes listájáért látogass el weboldalukra!

Sziget Fesztivál

Azt hiszem, nem kell bemutatnom a Szigetet. Európában ez a legnagyobb tömeget megmozgatni képes fesztivál, ahol egy dolog biztos: több a külföldi, mint a magyar. Naponta több ezer ember, sátorok, önfeledt szórakozás, délelőtti és délutáni programok, esti koncertek, magyarul az utánozhatatlan Sziget feeling. Ez vár ránk idén is.

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is mindenki megtaláhatja a maga számítását: amíg a Party Arénában a hangulatért többek között a 2 many DJs és Kid Cudi lesz a felelős, addig a rockéhes szigetesek a Judas Priest, a Motörhead és a Lost Prophets koncertjén önfeledten, két sör között dobálhatják az ördögvillákat.

Aki már járt a Szigeten, az tisztában van vele, hogy milyen az, ha több ezer Szigetes bulizik együtt.

A fellépők listája természetesen még nem teljes, folyamatosan bővül, ezért érdemes ellátogatni akár napi rendszerességgel is honlapjukra a naprakészség érdekében.

Tovább a weboldalra >>

Tovább a weboldalra >> 


 Fotók:

www.efott.hu
www.sziget.hu

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL