SZÓRAKOZÁS

Sikeres társkeresés: szerencse vagy kitartás kell hozzá?

Szerző:
Szabó Anna
Manapság az emberek 17%-a bízza a véletlenre az ismerkedést, miközben 42% ismerkedett már online – és sikeresen! A sikerhez „helyismeretre”, kitartásra és pozitív szemléletre van szükség.

 

Régebben sokan cikinek tartották, mára az élet természetes részévé vált az online társkeresés, miképp a moziműsor vagy a hírek online megtekintése is. Érdekes módon az online született kapcsolatok 75%-a tovább is tart, mint a „véletleneké”, jobban vigyáznak rá az emberek. Különböző kutatások szerint manapság a párkapcsolatok 25-40%-a már online születik. Persze itt is sok a buktató, így néhány tippet adunk a sikerhez:

♥ Ne légy bőbeszédű adatlapod kitöltésekor, pár mondatnál többet nem olvasnak el. A sok mellébeszélés visszaüt, de a túlzott őszinteség is furcsa.

♥ A személyes profilod gyors kitöltése sokat segíthet a megfelelő jelölt bevonzásában. Úgy írj, hogy ha te a látottak, olvasottak alapján magaddal találkoznál ne érjen csalódás.

♥ Mondataid azoknak tetsszen, akiket keresel: ha szerényebb karakterű vagy, ne írj dögös bemutatkozást, mert ezzel másoknál érsz célba, mint akikre vágysz.

♥ A fényképeddel ugyanaz a helyzet, mint bemutatkozásoddal. A nyitó fotód legyen megnyerő, minőségi, előnyös szögből és élethelyzetben. Képzeld el, ha Te látnál egy ilyen fotót, mi lenne az első benyomásod az illetőről…

♥ Négy-öt tartalmasabb levél után érdemes telefonálni, találkozni. Minél több a levél, annál nagyobb a félreértések esélye. A monitoron mások az energiák ismeretlenek között.

Harmonikus párkapcsolatra az számíthat, aki maga is kiegyensúlyozott, elégedett és örömteli. Ha ilyennek érzed magad, bárhol ismerkedhetsz, sikered lesz. Ilyenkor az online ismerkedés is csak egy lehetőség a sok közül. Nézz körül például itt: www.csajozas.hu vagy www.pasizas.hu. Ismerd meg a rendszert, a helyismeret, a lehetőségek tárházának kihasználása fontos előny lehet, sőt, ne feledd: például a fórumon vagy a blogon is tudsz ismerkedni.
Nem érdemes semmin se bosszankodni. Lesznek furcsa fazonok, rossz beszólások, álprofilok. De van egy csomó értékes, jópofa ember is. A haszontalannak érzett másodpercek mögött ott bújuk valahol az igazi...Csak rá figyelj, csak őt keresd!

Mindig előre kell nézni és nem hátra, az csak visszahúz! Szóval, előre: kitartás + szerencse = siker!!!

Ha pedig épp nem vagy jó formában, akkor előbb magadra koncentrálj. Ilyenkor például kaland és bók-begyűjtés lehet a cél. Arra is tökéletes lesz, és ez sem utolsó!

Te is pasiznál?
Látogass el weboldalukra, és találd meg a nagy Ő-t >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL