SZÉPSÉG

Fülledt nyári sminktrend

Szerző:
Szabó Anna
Tobzódunk a színekben, minden olyan magával ragadó idén nyáron... Most szabad vadulni, kipróbálni igazán merész színeket, vagy elmerülni a csábító, már-már lolitás ártatlanságban.


A friss mandarin és fukszia, a tengerészkék, a csokoládébarna egyaránt a trend élvonalában maradnak. Az igazán érzéki hatás kedvéért fektess be egy fénylő csillámokkal dúsított arcpirosítóba, mely kiemeli pofacsontodat.

A füstös szemek sem mentek – még mindig – ki a divatból, de ha igazán követni szeretnéd a divatot, akkor a fekete helyett válassz mély lilát, de még jobb, ha a kék mellett teszed le a voksodat. A csokoládé, valamint a hozzá kapcsolódó bézs színek szintén a szemen hódítanak idén nyáron, bár ez talán meglepő, mivel az előző években inkább az őszi-téli kollekciók része volt.

A natúr, hús színű rúzsok lesznek az ajkakon az igazi befutók, és a szájfénynek sincs még leáldozóban. De ezek közül kerülendők a csillámszemcsések, viszont a vizes hatásúak annál inkább választandóak. Persze csak, ha Neked is tetszik. Mert, hogy még mindig ez legyen az első számú szabály!

Arcok a kifutóról, fentről lefelé: Blumarine, Just Cavalli, Fendi
Ajánlott termékek: 1. Esteé Lauder négyes szemhéjfesték, 2. L'Oréal Color Rich rúzs (257-258 áranyalat), 3. essence smokey eyes (purple maniac árnyalat), 4. L'Oréal Glam Shine Fresh (mandarin árnyalat), 5. MAC rúzs, 6. Maybelline Water Shine ajakrúzs, 7. L'Oréal Color Appael, 8. L'Oréal Color Infaillible (Endless Chocolate árnyalat), 9. Maybelline Affinitone pirosító


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL