DIVAT

Nyári ruhák csíkos kivitelben

Szerző:
Szabó Anna
Ha nyár, akkor mini ruha. Minden nő ruhásszekrényében legalább egy tucat megtalálható belőle. Az idei szezon új kollekciói csíkos fazonokkal kápráztatnak el bennünket.

 

Strandra fel!

Tengerpart, Balaton, vagy egy budapesti strand? Mit számít, a lényeg, hogy laza, és lehetőleg csíkos mini ruhában flangálj a vízparton, mivel beköszöntött a csíkos ruhák divatja.


H&M

Keresztbe, vagy hosszába?

Valójában, édes mindegy, hiszen mindenféle változat ugyanolyan divatos. A keresztbe csíkos fazonokkal azonban vigyázz, mert szélesíthetik az alakot.


Mango

Aquatic

A kék szín dominanciája különféle színekkel keveredve, ez az aquatic. Látványos és élénk kékek kavalkádja jelenik meg a nyári ruhákon.


Mango

Tengerész

A tengerész stílus szinte minden évben nagy sláger. Nem is csoda, hiszen vidám és jópofa ruhák alkothatók a kék-fehér kombinációból, és az elengedhetetlen zsinór megkötők és díszek is fontos stílusjegyek.


Mango

Kislányos

A pamut ruhák nagyon kényelmesek, de valamelyest kislányos benyomást keltenek. Ha szereted a fiatalos stílust, akkor válassz egy fodros szegéllyel díszített mini ruhát, vagy egy farmer szoknya résszel kombinált darabot.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL