ANGYALISKOLA

Energetizáld a napod!

Szerző:
Szabó Anna
Machidiel és Mumiah, a jólét angyalai pozitív energiával és dinamizmussal töltenek fel, ezáltal segítenek abban, hogy energetizáld magad, amikor egy kis plusz erőre van szükséged.

 

Sokszor érezzük energiahiányosnak magunkat, a napi gondok, teendők, terhek, feladatok mennyisége és monotonitása miatt. Az élet sokszor tűnik taposómalomnak, amit a reggeli csésze kávéval indítunk, hogy a megfelelő koffein adag felpörgessen minket. Az energetizálásnak azonban van egy jóval egészségesebb módja is, például az angyalokkal való közös munka. Segítenek, ha lemerültek az energiatartalékaid, ha gyors feltöltődésre van szükséged, mert a maximumot kell nyújtanod egy helyzetben, vagy ha lelkileg érzed magad fáradtnak, mert nehezen tudsz feldolgozni egy eseményt, vagy egy élethelyzet túlságosan megvisel. Ha bajban vagy, bátran fordulj Machidiel és Mumiah angyalokhoz, akik angyali szárnycsapásaikkal energiaörvényt keltenek körülötted, és pillanatok alatt energetizálnak téged.

Energetizáld a napodat

Amikor valamilyen fontos esemény előtt állsz, és nem lehetsz kimerült, mert minden tudásodra és összpontosítási képességre szükséged van, akkor hívd bátran Mumiah angyalt, hogy energetizáljon: „Mumiah, Mumiah, Mumiah, légy velem egész nap, és add, hogy rendelkezzem a szükséges energiával és lelkesedéssel. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Úgy érzed lemerültél?

Ülj le egy csendes helyre és készülj fel arra, hogy háromszor kimondod Mumiah, a jólét angyalának a nevét. Minden egyes alkalommal vegyél olyan mély lélegzetet, amilyet csak tudsz, és képzeld, hogy Mumiah nevével és segítségével valóban ragyogó energiát és jó közérzetet lélegzel magadba. A hármas szám ereje és Mumiah neve valóban fog segíteni.
Hogy rózsásabbnak lásd a jövőt: Ha kifáradtál az élet küzdelmeiben, és úgy érzed, hogy már nem tudsz bízni abban, hogy céljaid valóra válhatnak, vagy abban, hogy valaha jobb lesz az életed, akkor hívd Machidiel angyalt! Mondd a következőt: „Machidiel, Machidiel, Machidiel, kérlek, add meg nekem az erőt és dinamizmust, amire a feladataim elvégzésére szükségem van, és a lelkesedést, mellyel véghez is tudom vinni a céljaimat, melyeket kitűztem magam elé. A szeretet és e fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Lelkierőre van szükséged?

Úgy érzed, egy jó adag lelkierőre van most szükséged? Akkor szintén Machidiel lesz a segítségedre. Szerezz be egy vörös, vagy narancssárga gyertyát, és gyújtsd meg. Miközben meggyújtod, mondd ki fennhangon háromszor Machidiel nevét. A vörös szín az erő jelképe, mely a bőség angyalának nevének kimondásával hatékonyan feltölt energiával.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL