SZÓRAKOZÁS

Egy angyali nap Doreen Virtue-val

Szerző:
Szabó Anna
Emlékszem, egy napsütéses hétfő délután ugrott fel először előttem a „Doreen Virtue Budapesten!” hirdetés, és vele együtt én is a székből.

 

Izgatottan vártam a szintén verőfényes napot, amikor a kedvenc írónőm ellátogat majd Budára, hogy bebizonyítsa emberek százainak, hogy mennyi mindenre képesek. Igen, emberek százainak, ugyanis annak ellenére, hogy az Édesvíz honlapján többen panaszkodtak az árszabásra, rengetegen jöttek el.
Amikor megérkeztem a sok „ezocica” láttán minimális kétkedés munkált bennem, hogy valóban itt van-e a helyem, de mindez abban a pillanatban elszállt, amikor megjelent Doreen.

Addig, amíg a közönség sorai között többen eszméletlenül ki akarták mutatni, hogy ők aztán igazi ezo tigrisek, Doreen semmit sem akart éreztetni velünk. Egy percig nem gondoltam azt, hogy egy nulla vagyok hozzá képest, ha Angyalokról van szó.

Reggel 10 óra. Pontos kezdés. Furcsa is, itt Magyarországon mi nem ehhez szoktunk hozzá. Várjuk Doreent, erre besétál a fia és Tina, anyjának egyik segítője, hiszen mint utólag megtudtuk: a nap első felét velük tölthetjük el. Ezt persze nem bántuk, a közös meditációknak, és az elmesélt történeteknek köszönhetően hatalmas energiatöltettel vártuk Doreent.

Mindaz az információ, ami elhangzott a könyvek többszöri elolvasásának köszönhetően nem jelentett újdonságot, inkább egyfajta megerősítést. Más volt hallani, mint olvasni. Pont ez volt a nap lényege. Sokkal mélyebbre épülhetett be minden.

A nap lényegében az előadásaikból, saját és mások történeteinek elmeséléséből és közös meditációkból állt. A nap második felét Doreen tartotta, itt is több alkalommal meditáltunk, sőt angyali üzeneteket is közvetített néhány jelentkezőnek. Őszintén szólva ennél a résznél egyetlen eset erejéig (egy hitetlen, kötekedő Úriember főszereplésével) éreztem úgy magam, mintha az éjszakai betelefonálgatós műsort nézném, amikor Manci néni 600 Ft+ ÁFA/ percért megmondja, hogy mi lesz a szemölccsel a fiad hátán.

Viszont ami ezek után következett, az még a meditációk alatt tapasztaltakat is felülmúlta. Doreen közölte, hogy igen, nagyszerű, hogy át tud adni üzeneteket, de erre mi is képesek vagyunk. Próbáljuk ki. Itt értettem meg mindent. Sokkal izgalmasabb, ha ezt Te éled át. És ha Ő nincs, sosem hiszem el, hogy át tudok élni és adni ehhez hasonló dolgokat.

Kissé kétkedve, de elkezdtük a páros gyakorlatot. Egy olyan nővel csináltam végig a feladatot, akiről semmit sem tudtam. Pont ez volt a lényeg. Megdöbbentő volt végigcsinálni az egészet, na és persze pont azt az üzenetet átadni neki, amit Doreentól is megkérdezett volna. Természetesen én is megkaptam a nekem szánt üzeneteket, és én is pont azt, amire kíváncsi voltam.

A nap végén volt lehetőségünk dedikáltatni, majd Doreen együttesének koncertjét meghallgatni. Felejthetetlen napon voltunk túl. A tény, hogy jövőre ismét ellátogat hozzánk, már most felvillanyoz – szerintem nemcsak engem.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL