ANGYALISKOLA

Rafael és az aranyspirál

Szerző:
Szabó Anna
Rafael a nap és a tűz erejével segít abban, hogy jó döntéseket hozzál életed fordulópontjain. Energiája aranyspirál alakjában érkezik hozzád.

 

Ezt a meditációt a legszerencsésebb a szabadban végezni, hiszen a Nappal való közvetlen kapcsolat csak erősíti a meditáció hatását. A napfelkelte éltető sugarai, illetve a naplemente aranyló fényei a legmegfelelőbbek. Ahhoz, hogy életünk során jó döntéseket tudjunk hozni, elengedhetetlen, hogy csakráink összhangban működjenek egymással, és egyik se legyen blokkolva. Az aranyspirál meditáció ebben is segít. Az éltető Nap ereje végigfolyik az energiaközpontjaidon, és meggyógyítja azokat. Ha összhangban vagy önmagaddal, akkor sokkal jobban átlátod a helyzeteket, és pánik helyett képes vagy a megfelelő döntéseket meghozni. Az akaraterőhöz a legfontosabb csakra a köldökcsakra, a meditáció során ezt az energiaközpontot is energetizálhatod, hogy aktívabban működjön.

Aranyspirál meditáció

1) Hunyd le a szemed és lélegezd be ményen a tiszta, hófehér energiát. Kilégzéskor pedig fújd ki a negatív érzéseidet. Lazulj el!

2) Ha sikerült megszabadulnod a negatívérzelmektől, és egy ellazult állapotban vagy, akkor hívd Rafael angyalt. Mondd a következőt halkan: „Rafael, Rafael, Rafael, a nap erejét kérem, hogy ragyogjon rám fentről, gyógyítsa és hozza egyensúlyba energiáimat és adjon erőt, hogy a megfelelő döntéseket tudjam meghozni, életem fordulópontjain. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében a szeretet és a fény nevében.”


3) Most képzeld el, hogy aranyspirál alakjában érkezik a fényenergia a Napból, át a fejtetődön át a koronacsakrádon. Szívd magadba az élettő energiát.

4) Érzed, ahogy ez a meleg energia áthalad az energiaközpontjaidon, és meggyógyítja, megerősíti mindegyiket.

5) Lélegezd be egészen a tested mélyére, és képzeld, hogy energetizálja a köldökcsakrádat, ahol az akaraterő rejtőzik.

6) Most tartsd egy kicsit vissza a lélegzetedet, és mondd: „Rafael, Rafael, Rafael, kérlek, segíts, hogy ezzel az arany energiával meghatározzam, merre tovább az életben. Szeretnék a lelki üdvömet szolgáló döntéseket hozni a céljaimról. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

7) Kilégzéskor az aranyspirál tovább gyűrűzik benned, majd kilép a gyökércsakránál, ahol Föld Anyánkkal lép kapcsolatba.

8) Erős alapot kaptál, amelyre építhetsz.

9) Köszönd meg Rafael angyalnak a segítséget, és fejezd be a meditációt.
Rafael angyal aranyló napenergiája feltöltött erővel, és most már képes vagy jó döntéseket hozni. Bízz magadban, a megérzéseidben, és Rafael angyal erejében.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL