SZÓRAKOZÁS

A Női Portál bemutatja: 1. Fenomén író tehetségkutató

Szerző:
Szabó Anna
Írói vénával megáldott jövő reménységei: lángelmék, talentumok, géniuszok, észkombájnok, zsenik, jól figyeljetek, ugyanis hamarosan itt a nagy lehetőség! Mutasd meg magad a világnak!

 

Fenoménok figyelem! Íme, egy isteni opció azoknak, akik nem adják fel. Soha. Azoknak, akik írnak, alkotnak, körmölnek, jegyzetelnek, valamit, amit szeretnének napvilágra hozni. Hogy mindenki láthassa, olvashassa, csak egy a baj: folyamatosan akadályokba ütköznek.

Mi Titeket keresünk!

A kiadók évről évre egyre kevesebb könyvet adnak ki, többnyire azokét, akiknek a neve már ismert a piacon, így nem jelentenek különösebb rizikófaktort számukra.

De mi van olyankor, ha egy best seller- szagú könyv érkezik egy kiadóba, az éves büdzséjük pedig már nem teszi lehetővé annak kiadást? Ilyenkor kallódnak el a tehetséges írók. A Márai- és Müller Péter- félék. A fenomének. Valóban ez a sors jár nekik?

Szerintünk nem!

A Női Portál hamarosan eszméletlen lehetőséget kínál minden magyarul író szerzőnek! Hamarosan útjára indítjuk új portálunkat, ahol nem mindennapi lehetőséget adunk mindenkinek, aki érzi magában a spirituszt!

Komolyan gondolod? Akkor küldd el kéziratodat
a marketing@noiportal.hu címre >>

Mit szólnál ahhoz, ha hazánk egyik vezető online női magazinja, a Női Portál egy külön weboldalt készítene acélból, hogy közzétehesse kéziratodat, melyet aztán látogatóink ezrei böngészhetnének naponta? A reklámot mi álljuk, Neked csak annyi a dolgod, hogy beküldj hozzánk egy – vagy akár több! – szalonképes kéziratot*. Semmi másra nincs szükség. Utána hátradőlhetsz, és napról napra végigkövetheted a könyved életét a neten!

És ez még mindig nem minden! Rengeteg meglepetéssel várunk Titeket!
Mutasd meg, hogy mennyire vagy fenomén!

Partnereink:

www.forrasfigyelo.hu

* szalonképes, kizárólag NEM közönséges anyagokat várunk

Részvételi feltételek

2011. május 9-én határozatlan időre a Női Portál elindítja országos író tehetségkutatójának toborzását, mely során az ország íróinak lehetőséget nyújtunk arra, hogy egy a hamarosan elkészülő oldalunkon megjelentessük kéziratukat. Az oldal megszületése után is folyamatosan várjuk a kéziratokat, hogy megjelenést biztosíthatssunk számukra.

A kéziratok műfaját tekintve megkötés nincs. Egy író több művét is beküldheti.

NEM cikkeket várunk! Az írások minimális terjedelme 10- 20 oldal.

A kézirat beküldésével a játékos elfogadja a részvétel feltételeit és egyben hozzájárul neve és e-mail címe rendelkezésünkre bocsátására.

Részvételi feltételek:

A Szervező fenntartja a jogot, hogy ízléstelen, a jó érzés határait súroló, vagy más módon sértő, nem a honlap arculatához illő pályázatokat kizárja a versenyből.

A kéziratok nem rendelkezhetnek ISBN számmal.

A Szervező Játékában való részvétellel kijelenti és vállalja, hogy megértette és egyetért a Részvételi feltételekben foglaltakkal.

A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, magyar nyelven beszélő személy.

A Szervező jogában áll a Részvételi  feltételek bejelentés nélküli módosítása.

A Játékba történő minden nevezés a Szervező tulajdonát képezi. A szerzői jog természetesen az íróé, de a beküldött kézirat más oldalon, blog oldalon és a Szervező honlapján nem lehet kint egyszerre. Ha a beküldést megelőzően kint szerepelt a kézirat egy blog oldalon, az nem kizáró ok, ám a kikerülés után már más weboldalon, blog oldalon, stb. nem lehet kint.

A kézirat szerzőjének nevét nem áll módunkban közzétenni, csupán monogrammal, álnévvel tüntetjük fel. A Szerzők elérhetőségeit a Női Portál csapata diszkréten kezeli, harmadik személynek csak abban az esetben adja ki, amennyiben egy kiadó érdeklődik a kézirat felől.

A Női Portál nem vállal felelősséget azért, hogy a kéziratot kiadják, csupán felületet és reklámot biztosít weboldalán a beérkezett anyagoknak.

A játékosok szavatolják, hogy az általuk történő bármely bejegyzés jogi háttere tisztázott - eddig sehol sem jelent meg -, személyiségi jogot vagy közerkölcsöt nem sért, és annak alapján harmadik fél sem a játékossal, sem a Szervezővel szemben semmilyen jogszerű igénnyel nem léphet fel. A Szervező az ezekkel kapcsolatban felmerülő bármely kötelezettségek tekintetében a felelősségét teljes egészében kizárja.  

A Szervező fenntartja a jogot, hogy diszkvalifikálja és/vagy kizárja azokat az írókat, akik a Részvételi feltételekben foglaltakat közvetlenül vagy közvetetten megváltoztatták, áthágták, nem feleltek meg szabályainak, és/vagy azokat is, akik tetteikkel vagy tétlenségükkel a Szervező véleménye szerint ártanak, kárt okoznak a Szervezők és/vagy a tehetségkutató nevének, arculatának és hírnevének, vagy rossz színben tűntetik fel azokat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL