ANGYALISKOLA

Ha arra mész, hol az angyalok is félnek járni

Szerző:
Szabó Anna
Ha arra mész, hol az angyalok is félnek járni, Zephon a tudatosság angyala oltalmaz és vigyáz rád.

 

A félelemnek sok arca van. Néha nem merjük elmondani a véleményünket, mert félünk a negatív következményektől. Máskor az érzéseinket rejtjük el, mert attól félünk, megsérülünk. Sokan a vágyaikat sem merik elmondani, mert félnek a visszautasítástól. Tele vagyunk félelmekkel, de ezt az angyalok pontosan tudják. A félelem lehet belső és külső is. Zephon angyal akkor is segít, ha valami belső félelem gátol valamiben, illetve akkor is a segítségedre siet, ha a külvilágban kerülsz félelmekkel teli helyzetbe. Mondjuk, éjszaka kell hazamenned egyedül a sötét utcán, vagy valami olyasmit kell tenned, amitől rettegsz. Igen, a félelemnek sok arca van, de Zephon angyal segít abban, hogy szembenézz velük.

Zephon üzenete a számodra

„Én vagyok az angyal, akinek ezer szeme mindig éberen vigyáz rád. Éberségem végtelen, soha nem szűnik meg. Arany energiám titkos páncélod, szeretettel körülölel, oltalmaz és vigyázza lépteidet. Ha olyan helyzetbe kerülsz, amely félelemmel tölt el, hívj segítségül, mert vigyázó arany szemeim mindent látnak, és utat mutatnak, hogy jobban átlásd a helyzeteket.” Gyakran ugyanis azért félünk, mert nem látjuk át a valódi helyzetet. A sötét éjszaka is azért ijesztő, mert nem látunk. Az életben azonban gyakran van ez így, és ilyenkor a bizalomra van szükség, és a belső látásunkra. A félelem hatására megnyílik a tudatunk, és egy magasabb érzékelést tapasztalhatunk meg. Belső hangunk megsúgja, mit kell tennünk, és egyszerűen megérezzük, mi a helyes. Ha még nem bízol meg a belső hangban, akkor hívd nyugodtan Zephon angyalt, aki majd útmutatással lát el a nehéz helyzetekben.

Ha útmutatásra van szükséged

Ha Zephon angyal útmutatására van szükséged, mert nem tudod eldönteni, mi lenne a helyes, akkor mondd a következőt: „Zephon, Zephon, Zephon, vigyázz rám arany szemeiddel, és mutass utat, hogy tudjam, mi a helyes, mert mindig szeretnék helyesen cselekedni. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Ha félsz megtenni egy bizonyos lépést

Mondd a következőt: „Zephon, Zephon, Zephon, vigyázz rám arany szemeiddel, és adj erőt ahhoz, hogy meg merjem tenni a szükséges lépéseket, melyektől annyira félek. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Ha eltölt a félelem egy bizonyos helyzetben

Mondd a következőt: Mondd a következőt: „Zephon, Zephon, Zephon, vigyázz rám arany szemeiddel, és adj erőt ahhoz, hogy legyőzzem a félelmet, ami úrrá lett rajtam. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL