Anyák napi átalakítás

 

Noémi facebook oldalunkon lett figyelmes a felhívásra, miszerint a következő átalakítás páros jelentkezést tesz lehetővé. Kapott is az alkalmon: neve napján jelentkezett, hogy rá és édesanyjára essen a Képes Vagyok csapatának választása. A kiválasztottak pedig ők lettek, így egy egész napos program várta őket egy csapat lelkes szakemberrel, akik csak arra vártak, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki belőle.

„Anyák napja alkalmából szerettem volna meglepetést okozni édesanyámnak és elmondhatom a csapat segítségével ez valóra vált. Igaz nagyon nehezen indult útnak, mivel végig nem tudta, hogy pontosan hová is viszem őt.”

   

Mint utólag kiderült, Noémi régen modellkedett, így a sminkelés sem állt tőle messze. Az átváltoztatással édesanyját szerette volna meglepni, aki az utóbbi időben, a változó kor végén elhagyta magát. Noémi nőiességére szerette volna emlékeztetni anyját, és régi munkájának világába is el szerette volna kalauzolni életadóját. Ugyanis ahogy mondta „egyszer élünk, nem?”. De, igen, úgyhogy neki is állt a kis csapat, a nagy munkának.

Még nem láttam a ruhákat, amikor Noémi elöljáróban izgatottan árulta el a következőket:
„Nagyon egyedi és ízléses ruhákat kaptunk, a 20. század világháborús időire emlékeztetve.”

Gerő Anna (smink, haj) már izgatottan várta a lányokat. Az összeállítások megtekintése után személyreszabott stílusokat kreált nekik: Noéminek a 40-es évek, szexi, dögös, nőies pin up stílus, Máriának pedig a Lady Millionaire stílus dukált.

„Noémi és Mária összeállításánál a tengerész stílusból indultunk ki (sötétkék+ fehér), ezt akartuk dobni egy színnel, esetünkben rózsaszín és bézs árnyalatokra esett a választás. Idén kifejezetten divat a púder szín és annak árnyalatai.” – mondta el stylistjaink egyike, Marczin Zsófi.

A smink nélkül, frissen mosott hajjal érkezett alanyaink nem is gondolták, hogy milyen végeredményre számíthatnak, amikor Gerő Anna már lelkesen fotózta az előtte képeket, és több alkalommal is megjegyezte, ezt imádja a legjobban, és ez éri a legtöbbet a munkájában.

Miközben a hajcsavarók melegedtek, Noémi sminkje már készült. Kérdésemre, hogy mi Noémi sminkjének különlegessége Anna lényegében a pin up stílus elengedhetetlen sajátját, a karakteres szemöldököt és ajkakat emelte ki.

 

Azt is megosztotta velünk, hogy a kék szemeket tökéletesen kiemeli a tusvonalat, szóval kék szemű Olvasóink, használjátok nagy előszeretettel a tust! Ha pin up stílus, akkor nem csak a szemöldök, hanem az ajkak is karakteresek, ezt egy piros rúzsvonallal tette Anna hangsúlyossá.         

Mindkettejük sminkjénél felhívta Anna a figyelmet arra, hogy először feltétlenül a szem sminkjét kell elkészíteni, ugyanis a sötét festék, szemhéjpúder van, hogy lehullik, és tönkreteszi az egyébként tökéletes alapozást. Ezt elkerülve előbb a szem sminkjét majd az alapozást hajtotta végre Anna.

Már tettem említést a hajcsavarókra, igen, a pin up stílus nem jöhet létre szexin loknis hajkorona nélkül.

Noémi egyébként is kissé hullámos hajából a hajcsavarók pár perc alatt határozott, hullámos frizurát varázsoltak.

A hajcsavarók édesanyja frizurájának készítésénél is megjelentek, ám esetében rövid, és nem hosszú hajról beszélhetünk.
Haj, smink, pipa, jöhet is a fotózás, persze előtte stylistjaink Zsófi és Detti kezei közé kerültek alanyaink.

„Noémi ruhája azért előnyös számára, mert a vállát kicsit finomabbá tette a felsőrész, a V-kivágás pedig a mellei miatt volt előnyös. Az alsórész hossza azért volt fontos, mert ha nem takarjuk el Noémi combjait, akkor összességében sok a szabadon hagyott felület. Viszont a szoknya szabadon hagyta és ezáltal kiemelte Noémi formás lábait, a látványt pedig még a magassarkú is fokozta. Az övvel pedig derékra helyeztük a hangsúlyt, ezáltal a végeredmény a klasszikus homokóra sziluett.”

Ahogy már említettük, Mária esetében a Lady Millionaire stílust alakították ki stylistjaink és Anna. Mit is kell tudni erről az összeállításról?

„Máriának azért választottunk zártabb ruhát, mert az ő bőre már nem olyan feszes, hogy nyitott összeállítást adjunk rá, másrészt komolyabb stylingot akartunk, ami nyilván a korához jobban illik. A zakó fazona szűkített volt, hosszanti csíkos, ez persze megnyújtotta egy picit. A sötét nadrág szintén vékonyít, a magassarkú pedig nyújt. A bokáig kiemeltük azzal, hogy volt egy pici hajtás a nadrág alján, és ezen felül egy szép formájú cipőt is adtunk rá.”

A fotózás gördülékenyen ment, addig, amíg Noémi tökéletesen pózolt, édesanyja kezdetben kissé mereven állt a kamerák elé. Ez persze természetes, a fotózások elején általában mindenki feszeng, ám 10-15 perc elteltével már felszabadultan pózol.

Noémi így vallott a fotózásról:

„Mindenki nagyon kedves volt és segítőkész, még drága édesanyám „merevségén„ is tudtak lazítani, ami igazán nagy érdem. Szeretnék köszönetet mondani a stábnak, a Női Portálnak, a remek csapatnak és a családomnak is, hogy sikerült tökéletessé tenni Anyák Napját.„

Az átalakítást a KépesVagyok.com csapata végezte.


fotó: Tündik Judit, fotós
        Verzár Krisztián, fotóasszisztens
styling: Marczin Zsófi
           Túri Bernadett
smink/haj: Gerő Anna (Gerő Anna Sminkiskola)

Szeretnél Te is egy napot, ami csak Rólad szól? Figyeld folyamatosan facebook oldalunkat, ugyanis minden hónapban megadjuk egy valakinek az esélyt, hogy átváltozhasson!

Látogass el a csapat honlapjára, és ismerd meg további munkáikat >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL