ANGYALISKOLA

Önbizalom terápia Camaellel

Szerző:
Szabó Anna
Camael bátorságot ad, hogy önmagad legyél, és a többi angyallal együtt segít abban, hogy meghatározd a céljaidat. Önbizalommal ruháznak fel, hogy megsokszorozódott erővel törődhess az új céljaiddal.

 

Néha épp csak egy kis bátorításra van szükségünk ahhoz, hogy elinduljunk álmaink felé. Ha nincs meg bennünk a kellő bátorság és önbizalom, akkor gyakran már az első lépésnél megtorpanunk, vagy, ami még rosszabb, már azelőtt feladjuk, hogy kipróbáltuk volna önmagunkat, vagy bármilyen lépést tettünk volna. Képességeinket lekicsinyelve, félszegen tovább maradunk jelenlegi helyzetünkben, és csak az álmodozás marad, a „mi lett volna ha” állapotában sinylődünk. Ha te is úgy érzed, hogy önbizalmad hiányt szenved, akkor kérd meg Camaelt, hogy tápláljon erejével, és töltsön fel önmagadba vetett hittel.

Az első lépés

Az önbizalom terápia első lépése egy könyörgés, mely így szól: „Camael, Camael, Camael, kérlek, segíts, hogy több önbizalmam legyen, és adj erőt ahhoz, hogy higgyek önmagamban. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” A könyörgés alkalmával hunyd le a szemed, hogy az érzéseidre és ne a látottakra hagyatkozz, és nyújtsd ki a karod felfordított tenyérrel, hogy érezd az angyal válaszát.

A második lépés

Ha több önbizalomra van szükséged, akkor próbáld ki a következő pozitív megerősítéseket. Naponta többször is ismételgesd, hogy rögzüljenek benned.
„Camael, megérdemlem az esélyt céljaim elérésére, hogy megtaláljam a boldogságot. Segítségeddel tisztázhatom az új céljaimat, amelyek így mindenképp megfelelnek a valós igényeimnek, és nem csak találgatáson alapulnak, és felépíthetem az álmaimhoz szükséges önbizalmamat.”
„Camael, tudom, hogy bennem rejtőzik a szükséges lelkesedés, energia és motiváció, hogy valóban megvalósítsam az életcélomat. Szerető támogatásoddal bemutatom ezeket az igényeimet szeretteimnek, mert ez lesz a hosszan tartó boldogság megleléséhez vezető út első lépése.”

Harmadik lépés

A tüzes színek, mint a piros, narancs, rubinvörös és karmazsin, növelik az öntudatot és a lelkesedést. Hordj pirosat az öntudat és önbizalom növelésére, egyéniséged fejlesztésére, hogy szenvedéllyel és energiával töltsön fel a későbbiekben.
A színeken túl a kristályok is segítségedre lehetnek. Az angyalok nagyon szeretik a kristályokat, ha magadnál tartasz egyet, akkor könnyebben tudod őket magadhoz hívni. Lefekvés előtt tegyél a párnád alá egy rubintot, zöld jáspist, gránátot vagy vöröses kalcedont, hogy segíts Camaelnek, aki álmodban utat mutat neked.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL