MÁGIA

Varázsold elő előző életedet az óraketyegés módszerével!

Szerző:
Szabó Anna
Előző életekbe való visszatéréshez nagy segítséget nyújthatnak az órák, vagy az órák képe. Szüntelen ketyegése eszünkbe juttathatja az idő múlását. Sokak ezt a módszert találták a legegyszerűbbnek a régi emlékek felidézésére.

 

Fogj egy hófehér gyertyát, és helyezd az asztal közepére. Szórj köré virágszirmokat, és gyújtsd meg! Ha ezzel meg vagy, akkor már csak egy kényelmes székre és egy faliórára lesz szükséged.

1. Figyeld az óra számlapját!


Helyezkedj el kényelmesen egy faliórával szemben úgy, hogy az óra számlapja pont szemmagasságban legyen. Kezdd el nézni a számlapot, és nézd mereven kb. 5 percig.


2. Vizualizáld az órát csukott szemmel!


Csukd be a szemedet, és próbáld meg pontosan felidézni magadban az óra képét. Először a számlapot vizualizáld egészen addig, míg sikerül teljesen megjeleníteni az órát magad előtt.


3. Le a mutatókkal!


Most gondolatban vedd le az óra számlapjáról a kismutatót, és egy darabig nézd így az órát. Majd távolítsd el a nagymutatós is, és figyeld meg a két mutató nélkül is a számlapot.


4. Le a számokkal!


Ha már nincs az órán mutató, akkor szép lassan vedd le a számokat is. Tetszés szerint kezdheted az egyessel, és így haladhatsz az óramutató járásának megfelelően, de leveheted először a tizenkettest, ebben az esetben visszafelé haladva. Ha ez meg van, akkor minden egyéb jelzést távolíts el az óráról (pl. márkajelzés). Majd engedd, hogy gondolatodból folyamatosan eltűnjön az üres számlap képe is.


5. Vissza az előző életbe!


Ha eltűnt az óra képe, akkor vegyél néhány mély lélegzetet, majd engedd magad visszatérni valamelyik inkarnációdba. Ez azonban csak akkor történik meg, ha békés és nyugodt lelkiállapotot sikerül elérni.


6. Vissza a jelenbe!


Ha már elég információhoz jutottál, akkor lélegezz mélyeket, és nyisd ki a szemedet.

Gyakorlás


Megeshet, hogy az első kísérlet sikertelen lesz, és ez annak tudható be, hogy valószínűleg nem lazultunk el kellőképpen. Rendszeres gyakorlással azonban egyre jobban el tudjuk majd engedni magunkat, és képesek leszünk elérni azt a nyugodt állapotot, amelyben gyerekjáték lesz már a gyakorlat sikeres elvégzése. Így természetesen sokkal könnyebben felszínre hozhatjuk az előző életek emlékeit, és ha már egyszer visszatértünk az előző inkarnációnkba, akkor később bármikor visszajuthatunk oda.

 



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL