DIVAT

Lásd orchideában a világot!

Szerző:
Szabó Anna
Az orchidea egy csodaszép virág, mely a halvány rózsaszíntől kezdve a mályván keresztül egészen a lilás árnyalatokig minden színben pompázik. A divattervezők most ezt a színvilágot jelenítették meg a legújabb kollekciójukon.

 

Virágminták

Ha már orchidea árnyalatoknál tartunk, természetes, hogy nem lehetett kihagyni a virágmintákat a kollekciók tervezésénél. Fekete és fehér alapon is nagyon látványosak a mély rózsaszín és mályvaszínű virágok.

Kombináld kékkel

A pink és rózsaszín virágminták a kékkel kombinálva is jól mutatnak, bár ez a szín összeállítás kissé pasztell hangulatot kölcsönöz ezeknek a ruháknak. Ez a kombináció kiegészítőként is feldobja az öltözetet egy sál, vagy táska formájában.

A megkapó mályva

A fényes selyem és a lágyan eső pamutjersey ruhákon is szemet gyönyörködtető az orchidea színkombináció. A mályva egy finomabb, nőiesebb árnyalat, akár egy mályva selyem top, vagy egy hosszú ruha is egyedi darab lehet a ruhatáradban.

Mélyebb tónusok

Az orchidea lehet egészen világos, de sötétebb, lilába hajló színű is. Itt a lilás és rózsaszínes árnyalatok keverednek, tökéletes színharmóniát alkotva.

Lilába hajló

Az orchidea kollekciók színvilága szinte kifogyhatatlan, íme egy újabb árnyalat, mely fontos eleme a kollekcióknak.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL