ANGYALISKOLA

Találd meg a benned élő művészt

Szerző:
Szabó Anna
Érzed magadban a kreatív erőket? Szeretnéd felszínre hozni a művészi képességeidet? Radueriel, a művészi inspirációk angyala segít a megvalósításban.

 

A művészi tevékenység a lélek kifejező nyelve. Sok mindenben segíthet, hiszen a művészi önkifejezés hatására megnyílik a lélek, és ennek következtében egyrészt befogadóbbá válik, másrészt gyógyító hatása is van. Legfőképp a zene és a zenélés tudja a lélek sebeit ápolni, gyógyítani. Ha rossz a kedved, már az is sokat segít, ha zenét hallgatsz, vagy magadban dudorászol. A művészet tehát azért fontos, hogy a lelkeddel tudj kommunikálni. Találd meg te is a csatornát, azt az önkifejezési módot, ami legjobban passzol hozzád.

A képzőművészet angyala

Radueriel, a művészi (általában a képzőművészeti) inspirációk angyala segít az ihletett gondolatok megvalósításában. Ha szeretsz rajzolni, festeni, vagy szobrokat alkotni, akkor fordulj a képzőművészet angyalához, és mondd: „Raduriel, Radueriel, Radueriel, kérlek, segíts abban, hogy művészi tehetségem a felszínre törjön, és meg tudjon nyilvánulni a világban. Kérlek, adj a munkám folytatásához szükséges kreatív inspirációt, és segíts a megfelelő módon kifejezni önmagam. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

A költészet angyala

Ha szeretsz verseket írni, vagy esetleg naplót vezetsz, és ilyen módon adod ki magadból az érzéseket, akkor vedd fel a kapcsolatot Israfellel, a költészet angyalával, hogy adjon inspirációt ahhoz, hogy még jobban ki tudd fejezni magad. A Raduerielhez megadott könyörgéshez hasonlóan szólhatsz Israfel angyalhoz is. Mondd: „Israfel, Israfel, Israfel, kérlek, adj az íráshoz szükséges kreatív inspirációt, és segíts, hogy a lehető legmegfelelőbben fejezzem ki magam. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeret és a fény nevében.”

A zene angyala

Ha úgy érzed, hogy a lelkedre legjobban a dallamok, a zene hat, akkor a te művészi csatornád a zene. Szintén a fenti könyörgést mondd el, de Tagas nevét illeszd a szövegbe, ő a muzsika angyala, segít, hogy kiadd magadból a lelked zenéjét, ami megérinti mások lelkét is. Mondd: „Tagas, Tagas, Tagas, kérlek, segíts abban, hogy művészi tehetségem a felszínre törjön, és meg tudjon nyilvánulni a világban. Kérlek, adj a munkám folytatásához szükséges kreatív inspirációt, és segíts a megfelelő módon kifejezni önmagam. A lelkemből feltörő zene mások lelkét is megérintheti. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL