ANGYALISKOLA

Mupiel begyógyítja a régi sérelmeket

Szerző:
Szabó Anna
A múltbéli sérelmek gyakran sokáig fájnak, és a lélek sebei nehezen gyógyulnak. Ebben segít Mupiel. Ha összetört a szíved, hívd bátran ezt a jószívű angyalt.

 

Érzelmileg kicsit megtörtél, vagy úgy érzed, a múlt sérelmei kísértenek? Itt az ideje, hogy begyógyítsd a lelkedet, és elengedd a múltat. Készen állsz?

Mupiel angyal helyrehozza a szíveket. Mindenben számíthatsz rá. Elég, ha bevallod magadnak, hogy bizony, még nem tetted túl magad egy bántáson, vagy, hogy még mindig fájdalmat érzel, ha egy régi konfliktusra gondolsz, ami felkavart annak idején.

Ülj le egy csendes helyre és vegyél néhány mély levegőt, majd mondd el a következő könyörgést: Mupiel, Mupiel, Mupiel, hozd el nekem a hűvös kékeszöld vizet, ami meggyógyítja a szívemet, hogy ismét ki tudjam tárni a szeretet előtt. Ahhoz, hogy újra szeretni tudja, először be kell gyógyítani a sebeket. Ebben kérem most a segítségedet. Szeretném elengedni a múlt fájdalmát, és újra szeretni. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.” Próbáld meg valóban érezni a víz hűsítő erejét, ahogy meggyógyítja a szívedet, hogy feltárulkozhasson előtted újra a szeretet.

Érzelmi gyógyító meditáció vízben

Ezt a gyakorlatot fürdés vagy úszás közben végezd, de ha nem megoldható, akkor használd a képzelőerődet.

1) Ülj le egy csendes helyre és összpontosíts arra, hogy csillapítani szeretnéd az érzelmeidet. Mondd ki Phuel angyal nevét háromszor.

2) Ha van akvamarin kristályod,, fogd a bal kezedbe: a gyakorlat során gyógyító energiákkal programozod be.

3) A kékeszöld energiát lélegezd jó mélyre, vidd végig a testeden.

4) Képzeld, hogy egy gyönyörű helyen sétálsz a természet lágy ölén.

5) Most egy kristályvizű tóhoz érkezel, amelyben tükröződik a kék ég.

6) Tudod, hogy a vízenergia erejével a lelked elmerülhet a vízben, és megtisztul, meggyógyul az érzelmi zűrzavaroktól.

7) Képzeld, hogy belépsz a vízbe és lebegsz a tetején.

8) Ha szeretnéd, rövid időre egyesülhetsz is a vízzel. Érezd, hogy benned élnek a halak, és a többi vízi élőlény.

9)A víz még mindig nagyon nyugodt, selyemszínű, békés.

10) A nap sugarai leérnek a mélyére, megvilágítják a homokszemeket a tó fenekén.

11) Engedd el az aggályaidat, elmossa őket a víz gyógyító ereje.

12) Ha ellazultál, gyereki a vízből (képzeletben, vagy igazából).

13) Kérd Phuel angyalt, hogy ezüstsugarával pecsételje le az érzelmi gyógyításra beprogramozott követ, majd köszönd meg a segítséget.

Ha túlérzékeny vagy

A kék meggyógyítja és védelmezi a túlérzékenységet. Mihály arkangyal oltalmaz, és kobaltkéket hoz, ha lelkierőre van szükséged. Mihályhoz bármikor könyöröghetsz: „Mihály, Mihály, Mihály, légy mellettem, adj erőt és oltalmazz. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Ezt a rövid könyörgést bármikor elmondhatod, amikor úgy érzed, hogy valamire túlérzékenyen reagálsz, ha valami túlságosan felkavart, vagy ha olyan helyzetbe kerülsz, amikor esetleg bántanak. Mihály egy védőpajzsot von köréd, és a lelkedet megvédi a támadásoktól.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL