ANGYALISKOLA

Természet mágia Atatronnal

Szerző:
Szabó Anna
Nem is lehetne jobb időzítés a természet mágiára, mint az ébredező, friss, energia dús, virágzó tavasz. Menj ki a természetbe, és végezd el Atatronnal a természet mágia gyakorlatot.

 

Ez a lila légzőgyakorlat Atatronnal, a mágia angyalával a harmadik szem/ homlokcsakra gyógyítására szolgál, így nyitott leszel a természet mágiájára, és megtalálod a neked való képességeket. Itt az ideje, hogy végre megtaláld azt, amit igazán szeretnél csinálni az életben, és hogy megtedd ezért a szükséges lépéseket. Ha sikerül felvenned az angyalokkal és a természettel a kapcsolatot, akkor összhangba kerülsz önmagaddal, és meghallod a szíved vágyait is. Töltődj fel, és vágj bele újult erőkkel álmaid megvalósításába! Lehet, hogy valami teljesen új dologba vágsz, az is lehet, hogy továbbképzed magad, de biztos, hogy elindul egyfajta pozitív változás az életedben.

Hunyd le a szemed és lélegezz be mélyen tiszta, hófehér energiát, a negatív gondolatokat pedig fújd ki magadból, míg nem teljesen ellazulsz. Ekkor így k

önyörögj Atatronhoz:

1) „Atatron, Atatron, Atatron, hozd el nekem az angyali mágia és átalakulás lila sugarát. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

2) Most képzeld el, hogy belélegezd ezt a fényt, és az minden lélegzetvétellel egyre beljebb kerül, amíg eléri és megtölti a szívedet.

3) Ha úgy érzed, szíved telítődött a lila energiával, küldd a homlokod felé, a harmadik szem csakrához, ez a test lelki energiaközpontja.

4) Eközben magadban mondd el a következő megerősítést: „Atatron, a lila erejével átalakítom minden illúziómat és feltöltöm legbenső lényemet. Szereteted oltalma alatt megnyílok a természet mágiája előtt, mert ez az én ősi bölcsességem. Segíts, hogy ehhez megtaláljam a megfelelő tanárt. A kezedbe teszem a lelkem.”

5) Tarts egy kis szünetet, amíg Atatron utat mutat – bizsergés vagy melegség formájában, de akár az is lehet, hogy a szíved fog diktálni együzenetet.

6) Fújd ki a lila energiát, ami fokozatosan fényszárnyakat képez körülötted.

7) Köszönd meg Atatronnak a segítséget, és várd a következő útmutatást/ jelenést.

Atatron későbbi útmutatásaiban utalhat arra, hogy föld mágiát is alkalmazhatsz kövekkel, fémekkel, olajokkal virágokkal stb., vagy végezhetsz energiagyógyítást sámángyakorlatokat vagy más ősi praktikákat saját magad és mások javára.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL