ANGYALISKOLA

Ébresztő! Itt a tavasz!

Szerző:
Szabó Anna
Áprilisban Tual, a Bika uralkodó angyala és Atatron a természeti mágia angyala lesz segítségedre a lelki fejlődésben. Kerülj összhangba a természettel és foglalkozz a hónap feladataival!

 

Tual, a Bika uralkodó angyala ezt üzeni neked április hónapra: „Szárnyaim, a szeretet és a fény jegyem erejével és türelmével van tele. Beharangozom újra ébredésedet, pozitív energiámnak köszönhetően újraértékeled és leegyszerűsíted az életedet. Itt az ideje rájönni, hogyan egyszerűsítsd az éltedet. Tanuld meg, mikor kell ragaszkodni valamihez, és mikor kell elengedni. Először nagyobb stabilitást adok, hogy megerősíthesd a gyökereidet és az alapodat a Föld Anyánkkal, hogy magabiztosan és biztonságosan támaszkodhass rájuk. Ezt követően gondold át a használati tárgyaidat: melyikre van igazán szükséged, és melyikről kellene lemondanod? Ne vegyél túl sok terhet a válladra, mert az megakadályozza, hogy kitárd elméd, tested és lelked. Ezért gondold át, milyen szabadság vár, ha elengeded a dolgokat, vagy megtanulsz nemet mondani. Így időt kapsz arra, hogy a zöld és a rózsaszín, a szív hatalmának színei beáramoljanak a szívedbe.

A hónap feladatai

Türelem, nyugodtság, képességek, stabilitás, biztonság, felelősség.
Könyörgés: „Tual, Tual, Tual, kérlek, segíts a türelem/nyugodtság/ képességeim/ stabilitás/ biztonság/ felelősség fejlesztésében. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”
Egyszerre csak egy tulajdonságot válassz ki, azt a melyikben a legjobban kell fejlődnöd, és mondd el ezt a könyörgést naponta egyszer egy hónapon keresztül.

Az elem angyalai a következőkben segítenek:

Gyökerek gondozása a szilárd alapokhoz.
Békénk megélése a természeti mágia segítségével.

Tual és Haniel a következőkre lehet jó hatással:

Öröm és szeretet a kapcsolatokban.
Elegendő szeretet ahhoz, hogy nemet mondjunk, vagy elengedjük a dolgokat.

Természet mágia

Atatron a természeti mágia angyala is segít abban, hogy türelmesebb legyél és megtaláld a lelki nyugalmadat. Atatron üzenete: „Titkomat az éjjel megjelenő csillagokban láthatod, és megfigyelheted az emberek életére kifejtett hatásukat. A pókhálón megjelenő ezüst cseppek, a fák kérgének és a dobok állandó ritmusának szépségében fedem fel hatalmamat. Itt az ideje, hogy varázslataimat beengedd az életedbe.” Könyörgés Atatronhoz: „ Atatron, Atatron, Atatron, mutass utat a természet varázslataihoz, amely hozzásegít ahhoz, hogy türelmesebb és nyugodtabb legyek, és megtaláljam a lelki békémet. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL