SZÓRAKOZÁS

Top 5 híresség, aki letette a cigit!

Szerző:
Szabó Anna
Egyre több nem dohányzó érez együtt cigis embertársával a szigorú megszorításokat hallva. Reméljük, még több látják majd be, hogy a leszokáshoz segítség és nem ijesztgetés kell. Íme, néhány világsztár, akinek sikerült!

 

Lindsay Lohan

Állítólag a börtönbe zárás réme tette dohányossá, és egy időben akár két dobozzal is elszívott naponta. Nem ő az egyetlen, akit a stressz tett végleg nikotin függővé, de ma már az idegtépő helyzetekben sem gyújt rá.

 

Catherine Zeta Jones

A gyönyörűséges walesi színésznő nem sorolható a stresszdohányosok közé: saját bevallása szerint legalábbis csupán élvezetből fújta a füstöt. Ami viszont leállította, az első gyermekének érkezése volt.

 

Christy Turlington

 

A topmodell édesapja tüdőrákja után hagyott fel káros szenvedélyével. Reméljük, egyre ritkábban lesz ez a kiváltó oka valaki leszokásának.

 

Ewan McGregor

Alig pár éve, hogy elszívta az utolsó szál cigarettáját Ewan McGregor, aminek okáról ő maga, így mesélt egy magazinnak: „Nem tartottam mértéket, egyiket szívtam a másik után. Majd egy napon azt álmodtam, hogy meghalok valami betegség miatt, ami ehhez kötődik. Ráadásul az ivással sem tartottam mértéket…”

 

Gisele Bündchen

A szupermodell anyuka az elhízástól félt a legjobban, ami valójában teljesen érthető. Állítása szerint osztrigát evett, amikor rátört a falásroham a nikotin elvonás egyik tüneteként. Úgy tűnik neki bevált ez a módszer, de azért tegyük hozzá: a személyi edző segítsége, és a mozgásra szánt idő sem lehetett elhanyagolható segítség.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL