ANGYALISKOLA

Borostyán meditáció Uriellel

Szerző:
Szabó Anna
Itt a nagyszerű lehetőség, hogy Uriellel, az Uránusz bolygó uralkodó angyalával együttműködj. Az ezer nap narancssárga tüzét szívhatod magadba a borostyán meditáció segítségével.

 

Uriel angyal üzenete: Sokféle és titokzatos módon jelenek meg Föld Anyánk felszínén. Vakító villámlás formájában ereszkedek le, magammal hozva titokzatos tisztító tüzemet, majd felajánlom, hogy feltöltöm újító és átalakuló központodat. Ha úgy érzed, szeretnél kreatívabb lenni, és alkotóerődet növelni, akkor nincs más dolgod, mint a borostyán meditációt alkalmazni nap, mint nap. Ezáltal egy belső energetikai feltöltődést kapsz a kreatív központodba Uriel angyal segítségével, aki megtisztítja és feltölti a köldökcsakrádat tiszta energiákkal.

Borostyán-meditáció

1. Ülj egy csendes helyre és hunyd be a szemed.

2. Ha van borostyánköved, fogd a bal kezedbe (ez Uriel köve, de ha nincs az sem baj).

3. Lélegezz mélyeket, és képzeld, hogy a borostyán erejét (az ezer nap narancssárga tüzét) lélegzed be.

4. Belégzéskor mondd magadban: „A narancs és a borostyán erejét lélegzem be.”

5. A lélegzeteket vidd egészen a köldökcsakrádig.

6. Magadban kérd Urielt, hogy teljesen tisztítsa meg ezt a területet.

7. Töltődj fel a következő megerősítések valamelyikével (akár többet is alkalmazhatsz):
„Ez az erő átformálja testemet és lelkemet.”
„Ez az erő feléleszti kreatív energiáimat.”
„Ez az erő felszínre segíti a valódi vágyaimat.”

8. Köszönd meg Uriel segítségét, és kérd, hogy szeretetével és fényével pecsételje le a köved programozását, ha volt.

9. Tartsd magadnál a követ, amíg szükségét érzed.
A kreativitás fokozásában más angyalok is a segítségedre lehetnek, mint például Tagas a zene angyala, Sadriel, aki harmóniát teremt a lelkedben, és Eth, aki meghajlítja neked az időt.

Hívd Tagast, a zene angyalát

Tagas üzenete: Én szólaltatom meg az ezüsthúrt az űrben, ami az élet dallamaiban a lelkeddel rezonál. Ezüstszárnyaim magukból a csillagokból szerzik a muzsikát, hogy megismertessem veled a zenei harmónia hatalmát, és világodat dallal gazdagítsam. Szánj egy percet arra, hogy tiszta szívből, örömmel énekelsz, mert élsz. Pár perc éneklés vagy dúdolgatás kiválóan hat a kreatív központodra.

Sadriel harmóniát teremt

Sadriel angyal segít visszaállítani a harmóniát és a rendet a napjaidban, az otthonodban, a lelkedben. E nélkül nem tudsz kelőképpen koncentrálni és felszabadítani a benned lévő kreatív energiákat. Mondd: „Sadriel, Sadriel, Sadriel, amíg a káosz el nem tűnik az életemből, nem veszem észre, mit kell tennem, kérlek, segíts. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Eth, az idő angyala meghajlítja neked az időt

Sadriel és Eth együttműködnek egymással. Kérd nyugodtan Eth segítségét is: „Eth, Eth, Eth, segíts nekem, hajlítsd meg az időt, hogy elvégezhessek valami fontosat, és ígérem, hogy mostantól jobban fogom szervezni az életemet. Kezedbe teszem a lelkemet. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében a szeretet és a fény nevében.”

 



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL