DIVAT

Csipkés és horgolt a tavaszi trend

Szerző:
Szabó Anna
A nőies vonalat megragadva az idei tavasz sejtelemesen átlátszó csipkés topok, romantikus horgolt fölsők és szexi kötött ruhák variációit tárja elénk.

 

Horgolt ruhák

A natúr stílus jegyében drapp és barnás árnyalatokban jelentek meg a horgolt fölsők és ruhák a kifutókon. A nőiesség hangsúlyozása jelentős, ezért a testhez simuló fazonok és a vállakat szabadon hagyó ruhák a legkelendőbbek.


Stradivarius

Ötletek csipkére

A csipkének van egyfajta arisztokratikus, korabeli hangulata. A ruhákon megjelenő betétek és passzék múlt idéző hangulata szintén romantikus vonás a divat világában is. A fehér, törtfehér és drapp kombinációk és kiegészítők a dominánsak.


Stradivarius

Variáld farmerrel

Egy csipkés szoknyát bátran variálhatsz egy farmer fölsővel, és virágmintás sállal, ha fiatalosabb, trendibb megjelenésre vágysz.


Tally-weil

Szexi kötött ruhák

Ha valami különlegesre vágysz, akkor válassz egy kötött mini ruhát! Egy magas sarkú cipővel szuper szexi, de akár leggingssel és balerina cipővel is kombinálhatod.


Next

Tunika és kardigán

A csipkés horgolt és kötött megoldások természetesen más fazonoknál is visszaköszönnek. A csipke tunikák és a horgolt kardigános is népszerű darabjai az idei tavaszi kollekciónak.


Next

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL