ANGYALISKOLA

Pagiel a szívek vágyának angyala

Szerző:
Szabó Anna
Pagiel angyal az élet vizének hordozója. Ha erejét a szívünk serlegébe irányítjuk, akkor ott kinyílik szívünk vágyának virága, és minden álmunk valóra válhat.

 

Van, aki már annyira beleszürkült a hétköznapok valóságába, hogy már elfelejtett álmodni. Talán már azt sem tudja, mi tenné őt igazán boldoggá, mi is a szívének valódi vágya. Pagiel angyal ebben is tud segíteni. Az élet vize meditációval segít feltárni szíved valódi vágyát.

Mi szíved vágya?

Ha a szívedet szeretnéd követni, de nem tudod, mi valódi vágyad, Pagiel, a szívek vágyának angyala ezt üzeni: Szerető energiáim fényes folyamként ölel körül téged. Engedd, hogy a folyam sodrása vigyen saját sebességedben, megadással és bizalommal, és így fokozatosan egyre közelebb kerülsz céljaid eléréséhez. Segítségemmel az élet vize szíved serlegébe folyik, és amikor szíved virága kinyílik, a virág közepén feltárom előtted szíved valódi vágyát. Most már tudod, mi az, amire valóban vágysz, és elkezdheted az álmaid megvalósítását.


Ha te azok közé tartozol, akik pontosan tudják, mire vágynak, akkor az élet vize meditációt másképp kell végezned, hiszen neked a céljaid megvalósításához kell az angyali segítség. Így könyörögj Pagielhez: „Pagiel, Pagiel, Pagiel, add, hogy energiáid támogasson és segítsen megtartani a hangsúlyokat az életemben, amikor a célom elérése felé tett első lépéseimről döntök, szívemet követve. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Pagiel szerint időről időre ellenőriznünk kell, hogy valóban a szívünk vágyára koncentrálunk-e teljes erőnkkel.

Az álmokhoz vezető út gyakran göröngyös

Az álmainkhoz vezető út igen ritkán hasonlít egy könnyed diadalmenethez. Sokkal inkább hasonlít egy akadálypályához. Problémák mindig adódnak, de ezek nem szabad, hogy eltántorítsanak eredeti céljaidtól. Rikbiel, a szeretet erejének angyala ezt üzeni: Én vezetem a Teremtő fényének szekerét, amelyet vakító arany napsugarak alkotnak, és a szeretet sebességével közlekedik, hogy megoldjon és meggyógyítson minden problémát, bármit és bármikor. Légy nyugodt, a szeretet mindenre megtalálja a módot.

Könyörgés Rikbielhez: „Rikbiel, Rikbiel, Rikbiel, útmutatásodat kérem, mert tudom, hogy ezzel a tiszta, pozitív energiával, a szeretet erejével bármi lehetséges, bár lehet, hogy egy kis időbe telik. Tudom, hogy a problémákat meg lehet oldani. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”
Ennél a könyörgésnél légy türelmes, mert időbe telhet, mire elindulnak a dolgok. Az angyalok azt kérik, ne feledd, hogy neme megy minden varázsütésszerűen: a problémamegoldáshoz idő kell.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL