DIVAT

Kiskabátok tavaszra

Szerző:
Szabó Anna
A tavaszi kabátok mindig az adott trendekhez igazodnak, idén sincs ez másképp. Néha kiegészítőként, máskor meg domináns ruhadarabként dobják fel az öltözetet. Lássuk a felhozatalt!

 

Kis bőrkabát

A bőr lehet klasszikus és modern, vagy mindkettő egyszerre. Mindig egyfajta eleganciát sugároz, bármivel is kombináljuk. Az idei szezonban a sötétbarna és mustár színek dominálnak.


Stradivarius

Egy könnyű ballon

A tavaszról mindenkinek rögtön a ballonkabát jut eszébe. Nem is csoda, hiszen ezek a könnyű, kényelemes kabátok nagyszerű és egyben csinos viseletek. Idén nem csak a hagyományos drapp változatokkal, hanem színes és mintás darabokkal is találkozhatunk.


Next. Stradivarius .Next

Kis fehér dzsekik

A tavaszi kollekciók között megannyi fehér kiskabátra bukkantunk. Könnyen variálható, mert mindenhez passzol.


Replay. New.Yorker

Farmer kabátok és blézerek

A farmer idén is helyet követel a tavaszi kiskabát kollekciók között. A sportosabb farmerdzsekik helyett azonban idén a karcsúsított blézerek, és hosszabb fazonok vezetik a trendet.


Replay. Next. Hilfiger

Blézerek

Egy csinos blézer egy nő ruhatárából sem hiányozhat. Nemcsak azért, mert egy rendkívül nőies viselet, hanem azért is mert minden szezonban nagyon trendi. Ráadásul könnyen variálható akár egy lazább öltözethez, vagy elegánsabb ruhához is jól passzol.


Next

Kötött kardigán

A tavasz a kötött kardigánok szezonja is. A hosszabb fazonok melegebbek, akár egy kiskabátot is helyettesíthetsz vele. A kollekciókban a pasztellszínek és a hosszított fazonok dominálnak.


Next

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL