FÉSZEK

Vidám konyhák vibráló színekkel

Szerző:
Szabó Anna
Unod már a hófehér konyhádat? Megpróbálnál fényt vagy csillogást varázsolni az étkeződbe, hogy feldobd a hangulatot? Következő ötleteinknek nagy hasznát veszed akkor is, ha még csak álmodozol a lakásfelújításról.


Kék konyha a nyaralóban

Igaz, sokan csak álmodozva gondolnak a saját otthonra, de van, aki akár még a nyaralót is megengedheti magának. A fenti kép tulajdonosait nem csak jó ízlésük miatt kedveljük, hanem azért is, mert tisztában vannak vele: a jómód és a hivalkodás nem feltétlenül szükséges kiegészítők. A háziasszony imádja a kék színt, de praktikus megoldásként a csempén kívül csak kiegészítőkhöz választotta.

 

Lime és türkizkék huncutság

Képzeld el a fenti konyhát a virágmintás szövet és a kék edények nélkül. Mi történt? Kaptál egy elegáns, de nem unalmas, inkább visszafogott konyhát. Ilyen könnyedén feldobhatod, akárcsak az étkezőt is: végy egy hófehér letisztult asztalt és székeket, majd variálj az őt körülvevő szövetek színével és mintájával.

 

Zöld lakk konyha

Ebben a picukra konyhában, vagy még inkább főzőfülkében a főszerepet a ropogós zöld játssza. Ráadásul lakk formájában. A hűtőtől kezdve a tűzhelyen keresztül az ablakkeretekig minden e fénylő színben pompázik.

 

Egyszerű, de nagyszerű

Ennek a konyhának a nagyszerűsége, és egyben gyönyörűsége a kézzel gyártott üvegfényű szürkés-kék csempékben rejlik. Emellé már nem is volt másra szükség, mint hófehér beépített szekrényekre, és színében megegyező lámpabúrára, valamint dolgozó pultra.

 

A vintage és a modern találkozása

Kellemes modern vonalak és patinás darabok elegyítése jellemzi ennek a konyhának a berendezését. A legjobb bizonyíték arra, hogy milyen jó hangulatot áraszthat egy helyiség berendezése, amikor a bolhapiacról vagy az antikvár üzletből egy-egy darabot megfelelően pozícionálunk.

 

Mutatós falak

Valóban nagyon egyszerű hófehér berendezés. De hogy minden évszakban jól érezzék magukat a lakók, a falakat babakékre festették. Kis költségvetésből így érhető el nagyszerű hatás.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL