SZÓRAKOZÁS

A legcukibb sztárölebek

Szerző:
Szabó Anna
Az állandó stresszben élő sztároknak is szüksége van egy olyan társra, aki mindig kitart mellettük, és kész szeretet adni. Mi másra is eshetett volna a választásuk, mint tündéri négylábúakra?!


Hugh Jackman

Imádjuk Hugh Jackmant, még akkor is, ha az X-Men forgatása után is magán felejti szakállát. Legfőképp azért, mert Mocha névre hallgató francia bulldogját mindenhova magával cipeli.

 

Natalie Portman

A friss Oscar-díjas Nataliet árnyékként követi kutyusa. A hamarosan édesanyává váló színésznőt egyre gyakrabban látni a kis szőrmókkal, lassan az utcára sem lép ki nélküle.

 

Miley Cyrus

Sokáig úgy tűnhetett, hogy a tini – már kész hölgy – előadót nem lehet megszelídíteni… De úgy tűnik, ami nem sikerült még híresebb édesapjának és menedzserinek, az egy kutyusnak igen. A kép még kutyagyerek korában készült, 2010 januárjában.

 

Kim Kardashian

A gyönyörű örökösnő még ezt az álmos képű ebet is fel tudta vidítani, ami igen nagy teljesítmény, ha azt vesszük, hogy a fajtájánál fogva vág mindig ilyen képet. De ettől még szeretjük őket.

 

Amanda Seyfried

Sokan irigyelhetik ezt a kutyát is. És nem csak jó dolga miatt, mert abban biztosak lehetünk, hogy a Mamma Mia! sztárja nem von meg semmi jót kis kedvencétől, hanem azért is mert egy ilyen gyönyörű nőt bármelyik férfi szívesen megcsókolna.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL