DIVAT

A tavasz újdonsága a háromnegyedes leggings

Szerző:
Szabó Anna
Úgy tűnik, hogy a leggingsek és a farmer változatai a jeggingsek végleg beírták magukat a divat történelembe, és minden szezonban jelen vannak. A tavaszi kollekciók között megjelentek a háromnegyedes fazonok és a koptatott, mintás darabok.

 

Háromnegyedes fazonok

A tavasz újdonságának számítanak a vádli közepéig érő, úgy nevezett háromnegyedes fazonok. Magas sarkú cipővel kiemelik a boka és a vádli formáját. Romantikus virágos blúzzal, vagy pólóval is jól mutatnak.


Calzedonia

Fehérben

A fehér a tavasz egyik vezető színe, éppen ezért, nem véletlen, hogy a leggingsek is ebben a színben jelentek meg a kifutókon és a divatmárkák üzleteiben. Nem mindenkin számára előnyös választás a fehér leggings, de ha kicsit vastagabbak a combjaid, akkor válassz hozzá hosszú inget, vagy blúzt.


Calzedonia

Jeggings

A farmer és a leggings ötvözete a jeggings már egy ideje jelen van a divat palettáján. Az idei szezonban a koptatott és zsebes fazonok jelentenek újdonságot.


Calzedonia

Grafit és fekete

Már alkalmi stílust is teremtettek a leggingsek. A grafit, és fekete színek, a fényes és foltos mintás darabok különleges alkalmakhoz is passzolnak. Válassz hozzá tűsarkú cipőt, és testhez simuló fölsőt, ha igazán dögös szeretnél lenni.


Calzedonia

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL