ANGYALISKOLA

Lépj át a Fény Ajtaján!

Szerző:
Szabó Anna
Ha pontosan tudod, hogy valamin gyökeresen változtatnod kellene, de nincs hozzá elég elszántság és erő benned, akkor itt az ideje, hogy átlépj a Fény ajtaján, és feltöltekezz az angyali erőkel.

 

A Fény Ajtajából köszönt téged Tabris angyal, ahonnan arany fényessége sugárzik. Szeretne utat mutatni neked, most a Fény Ajtaja nyílik meg előtted. Ha ezen átlépsz, erőd megsokszorozódik, és minden akadályt legyőzöl majd.

Találd meg a Fény Ajtaját

Írd Tabris nevét egy öntapadós jegyzetlapra, majd ragaszd ki valahová, ahol minden nap látod. A következőt mondd: „Tabris, Tabris, Tabris, a Fény Ajtaját keresem az életemben. Mutass nekem utat, hogy megtaláljam az ajtót, amely a boldogabb és teljesebb jövő felé vezet. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Légy türelemmel!


Ha két lehetőség közül kell választanod, mondd: „Tabris, Tabris, Tabris, döntést kell hoznom, és szeretném, hogy mindez az üdvösségemet szolgálja. Mutasd meg a Fény Ajtaja felé vezető utat. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Ismételd annyiszor, ahányszor szükségesnek érzed, míg meg nem hozod a döntést, amit szíved diktál.

Cassiel-medtáció

Ha szembe kell nézned a kihívásokkal, és nem érzel elég erőt magadban, akkor a Fény Ajtaján való átlépést követően végezd el a Cassiel-meditációt. Az erőt és az önbizalmat most hosszú időre a szívedbe zárhatod.

1. Ülj le nyugodtan és hunyd le a szemed, az előtted tornyosuló kihívást helyezd a szívedbe.

2. Ha van Cassiel-köved (fehér achát vagy aranyfényű obszidián), akkor fogd a bal kezedbe.

3. Következőképp könyörögj Cassielhez: „Cassiel, Cassiel, Cassiel, legyél mellettem és segíts leküzdeni ezt a nehézséget, és segíts, hogy az előttem álló feladatokra tudjak koncentrálni. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

4. Olyan mélyen lélegezz, amilyen mélyen csak tudsz, és képzeld, hogy tiszta, fehér energiát lélegzel be, amely átjárja a testedet egészen a lábujjadtól a fejed búbjáig.

5. Minden egyes kilégzésnél fokozatosan engedd el a negatív érzéseidet, például a félelmet vagy az előtted álló nehézségek miatti aggodalmat, egészen addig, amíg el nem tűnik.

6.A következő lélegzetvétellel a fényt küldd a lábujjadon át egészen a Föld Anyánk szívéhez, míg össze nem kapcsolódik a kezedben lévő kő szívével.

7. Most lélegezd be a kristály energiáját a lábujjadon keresztül fel egészen a szívedig.

8. Fürdesd szívedet a tündöklő kristályfényben, mert segít megérezni, hogy miként küzdheted le a nehézségeket.

9. A fényt küldd fel a fejed tetejéig, hogy megvilágítsa az elmédet, és segítsen eldönteni, mit tegyél ahhoz, hogy végül békét és nyugalmat találj.

10. Kérd meg Cassiel angyalt, hogy zárja be a kőbe a pozitív érzéseidet, és fejezze be a köved programozását. Köszönd meg a segítséget!
A problémád megoldásáig tartsd magadnál a követ, hogy önbizalmat és erőt adjon.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL