DIVAT

Tavaszi harisnya őrület

Szerző:
Szabó Anna
Az idei szezonban minták terén mindenek előtt a romantika került terítékre, apró virágok, kidolgozott csipke motívumok jelennek meg a harisnyákon, illetve a füstös árnyalatok, és a púder színek dominálnak.

 

Virágminták

A tavaszi virágözön idén rákerült a harisnyákra is. A lilás és kékes árnyalatok üde színfoltjai a ruhatárunknak. A mintás harisnyákkal azonban csínján kel bánni, mert nagyon domináns látványt nyújtanak. Mindenképpen egyszínű sortot, vagy szoknyát válassz hozzá.

Pasztellszínek

Az erős kékes-lilás színek mellett jelentős szerepet kapnak a finom, csipkés, pasztellszínű harisnyák is. Idén tavasszal a törtfehér és az ekrü is előtérbe kerül. Ezek a nőies darabok nagyon jól variálhatók bármilyen öltözethez.

Combfix változatok

Az idei trend egyfajta nőies, de egyben szexi irányvonalat követ, melyek között a csipkés combfixek viszik a prímet. Egy csipkés combfix azonnal a hosszú, vékony combokra irányítja a figyelmet.

Bokazokni és térdharisnya

A bokazoknik divatja már tavaly elkezdődött, balerinával és magas sarkúval is láthattuk. Ez idén sem lesz másképp. Bátran viselj színes, mintás átlátszó, vagy csipkés bokazoknit és térdharisnyát.

Mintás harisnyák

A pöttyök és pillangók, virágszirmok, indák és egyéb minták tarkítják a tavaszi trend legújabb harisnyacsodáit. Válassz egyet és légy elragadó!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL