SZÉPSÉG

Tavaszi sminktrend 2011

Szerző:
Szabó Anna
Az idei tavaszi/nyári sminktrend sem egységes – ahogy azt már egyébként megszokhattuk. Jó hírünk van, egyszerre lesz jelen a természetesség, a csillogó körmök és a hatvanas éveket idéző füstös szemek.


Édes cukorkákat idéző árnyalatok, vöröslő ajkak, anyukáink divatja és puha, már-már alig észrevehető smink. Ezek a fő irányvonalak, és idén is úgy gondoljuk, nincs olyan nő, aki ne találna kedvéhez és alkalomhoz illő. Egy dolog azonban közös bennük: a kevesebb szín, többet mutat.

 

Igéző szemek

A bőröd egyszerre legyen matt, és olyan bronzos, mintha megkapott volna a Nap. Az ajkaid vizesen csillogóak, a szemeid pedig merészen füstösek. Mindehhez jöhet a csillogó körömlakk.

 

Duzzadt ajkak

A fénylő rúzsok visszatérnek, de mindenféle csillámosság nélkül. Részesítsd előnyben a matt rúzsokat vizes hatású szájfénnyel kombinálva.

 

Bronzistennő

Visszafogottan füstös szemek, barackos pirosító bőségesen az orcákra, és leheletnyi az állra és a homlokra. Ajkaidra tedd fel a koronát matt hússzínű és vizes hatású szájfénnyel. Így lehetsz az éjszaka vadító Bronzistennője!

 

Elragadó csillogás

A hagyományok szerint a metálos ragyogás az őszi-téli trendeket erősítik, de ezúttal a melegebb évszakokban is előtérbe kerülnek. Főként esti sminkként, azonban szinte már kötelező viselet lesz.

 

Vissza az időben

A hatvanas-hetvenes évek divatja most mindenhol diktál, legyen az ruha, haj vagy sminktrend. A fekete füstös szemsminket felváltja a kék és a barna. A modern városi nő sminkje lesz, amit bármikor, bárhol magára ölthet.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL