ÁLLATI CUKISÁGOK

Ma megmentettem egy embert!

Szerző:
Szabó Anna
A pillantásunk találkozott, amikor az én folyosómon sétált, és benézett a kennelekbe. Azonnal éreztem, hogy gondterhelt és szomorú és, hogy segítenem kell neki. El kezdtem csóválni a farkam, de nem túl gyorsan, nehogy megijesszem…

 

Amikor megállt az én kennelem előtt, úgy álltam, hogy ne lássa hátul azt a kis balesetet, ami aznap történt velem. Nem akartam, hogy tudja, hogy ma még nem sétáltattak. Nem akartam, hogy tudja, ma még senki nem szólt hozzám, senki sem simogatott meg. A gondozóknak itt rengeteg dolguk van, és nem akartam, hogy rosszat gondoljon róluk. Amikor elolvasta az ajtón a leírásomat és a múltamat, reméltem, hogy az nem szomorítja el őt nagyon. Én már csak előre tudok nézni, és szeretnék valakit szeretni, és valakinek sokat jelenteni. Leguggolt hozzám és gyengéden cuppogott. Én hozzányomtam a vállamat és a fejemet a rácsokhoz, hogy megnyugtassam. Az ujjai elkezdték simogatni a nyakamat, sürgősen társaságra volt szüksége.


Egy könnycsepp gördült végig az arcán és én felemeltem a mancsomat, hogy biztosítsam arról, hogy minden rendbe fog jönni. Röviddel ezután kinyílt a kennel ajtaja, és olyan ragyogó mosoly töltötte be az arcát, hogy én rögtön a karjai közé ugrottam. Megígértem neki, hogy nálam biztonságban lesz. Megígértem neki, hogy mindig kísérni fogom. Megígértem neki, hogy mindent meg fogok tenni, hogy a mosoly az arcáról és a szeme csillogása soha ne tűnjön el. Óriási szerencsém volt, hogy pont az én folyosómon sétált. És hányan vannak még odakint, akik ezeken a folyosókon még nem jártak.

 

Mennyien vannak, akiket még meg kell menteni. Nekem sikerült legalább egyet megmenteni közülük.


 

 

Segíts Rajtam!

Rengeteg árva kutyus sínylődik különböző gyepmesteri telepeken, menhelyeken - sokkal jobb sorsot érdemelve!

Kérjük, segíts rajtuk!

Hogyan segíthetsz?
  • Fogadd örökbe az egyik szerencsétlenül járt, árva kutyust, vagy
  • Legyél ideiglenes befogadó - az ország bármely területéről keresünk olyan segítőkész embereket, akik vállalják, hogy a gazdára találásig otthont, ételt, italt, szeretetet biztosítanak az árva kutyusoknak, vagy
  • Juttass el hozzánk egy kis adományt, hogy legalább ne éhezzenek ezek az állatok - ez lehet kutyatáp, tészta, rizs, stb. Ha mindenki csk 10-20 dkg kutyatápot adományoz, akkor rengeteg életet megmenthetünk! Nekünk talán 50 Ft-ba kerül, amit sokszor értelmetlen dolgokra is elpazarolunk! NEKIK AZONBAN AZ ÉLETÜK MÚLHAT RAJTA!



  • A gazdikereső kutyusokat itt találod >>>
    HA NEM SEGÍTÜNK, EZEK AZ ÁLLATOK ELPUSZTULNAK!
    Ha segítenél bármilyen formában, kérjük, írj a szerk@noiportal.hu e-mail címre!
  •  

     

     

    Szólj hozzá Te is!
    SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

    Adja meg születési időpontját!

    VAGY

    KÉREM AZ ELEMZÉST

    HÍRLEVÉL