DIVAT

Újra visszaköszön a 60-as évek

Szerző:
Szabó Anna
A divattervezők sokszor merítenek ötleteket a múltból. Idén is kiválasztottak egy korszakot, a 60-as évek divatját, melyet megújult formában tárnak elénk.

 

Horgolt ruhák

Ha megnézünk egy-két 60-as években készült filmet, akkor láthatjuk, milyen népszerűek voltak akkoriban a horgolt mini ruhák. Ezek a testhez simuló fazonok szinte minden domborulatot kihangsúlyoznak. Magas sarkú cipővel teheted tökéletessé a hatást.

Ruhák: Next

A drapp feketével

A kollekciók színvilágát tekintve a barnás és drapp árnyalatok feketével való kombinációja igen jellegzetes. A visszafogott elegancia és a nőiesség sugárzik minden ruhadarabból.

Ruhák: Next

Övet a derékra!

Ha még nem hangsúlyoztuk volna ki eléggé, hogy idén a nőies megjelenés a fontos, akkor most megtesszük. A derékban húzott ruhák, és a széles övek a karcsú derékra hívják fel a figyelmet. Egy ilyen ruhában minden nő igazi nőnek érezheti magát.

Ruhák: next

Játék a csipkével

A 60-as években jellegzetes volt még a kötött anyagok használata is. A puha kötött kelme a ruhák és kardigánok meghatározó anyaga volt. A finom anyagokat pedig néhol egy kis csipkebetéttel tettek még nőiesebbé.

Ruhák: Next

Tipikus fazonok

A ruhák egyenes szabásúak és deréknál karcsúsítottak. Az egyszerű, visszafogott, de egyben nőies megjelenés volt a divat. A magas derekú nadrág karcsúsított blézerrel tipikus 60-as évekbeli öltözet.

Ruhák: Next

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL