2017. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szerelmi szertartás

E.R.

A legtöbb ember azt a szerelmet, támogatást és barátságot kutatja, amelyet a megfelelő párkapcsolat biztosít. Ha még mindig a nagy Ő-t keresed, ez a szertartás segítségedre lesz abban, hogy meg is találd.

 

Kellékek

- 1 piros gyertya
- 8 rózsaszín gyertya
- 1 fehér gyertya
- Füstölő
- bármilyen tárgy, amely a szerelmet jelképezi
- fotó rólad.


Előkészületek a szertartáshoz


A piros gyertya téged jelképez. Vésd bele a nevedet, és valami mást is, amivel az általad keresett személyt jelképezheted. Egy szerelmes szív eleget tesz ennek a követelményeknek, de minden más, ami a szerelmet és a romantikát jelképezi, alkalmas lehet.

A 8 darab rózsaszín gyertyát helyezd a téged jelképező piros gyertya köré – köralakban. Fogd a fehér gyertyát, és véss bele valamit, ami szintén a szerelemmel és a romantikával kapcsolatos. Talán szívesen határoznál meg olyan dolgokat, amelyeket létfontosságúnak tartasz egy párkapcsolatban. Megadhatsz például egy konkrét életkort is.

Az asztalra, ahol a szertartást végzed, tegyél olyan tárgyat, vagy tárgyakat, amely a szerelmet és a romantikát jelképezi. Bármilyen páros tárgyat felhasználhatsz a párok jelképezésére, de ne használj semmi olyat, amely valamely előző kapcsolatodhoz kötődik! A rólad készült fotót helyezd a piros gyertya alá. A szertartás kezdetekor a jövőbeli társadat jelképező fehér gyertyát a körön kívülre kell tenned.


A szertartás menete


Először gyújtsd meg a rózsaszín gyertyákat, majd a pirosat, amely téged jelképez. Nézz mélyen a gyertyákra, és gondolj arra, milyen tulajdonságokkal rendelkezzen az ideális partnered. Most vedd fel a jövendő társadat jelképező fehér gyertyát, és gyújtsd meg. Közben mondd a következőket:


„ A jövendőbeli társamat jelképezed.
Egy igazán különleges személyt keresek.
Te azt a különleges valakit jelképezed,
Aki gyöngéden szeret, és gondomat viseli majd.
Ennek a különleges embernek cserébe azt tudom nyújtani, hogy
……………… (folytasd mindazzal, amit hajlandó lennél ennek a személynek nyújtani.”


Miután kimondtad a fenti szavakat, tarts egy pár perces szünetet, és közben végig nézd a gyertyákat. Engedd el a gondolataidat, hadd repkedjenek szabadon, és figyelj oda minden megérzésre, ötletre, ami csak felmerül benned. Tedd le a kezedben lévő gyertyát a kör közepére, a téged jelképező piros gyertya mellé, és képzeld magad elé, ahogy ez a két gyertya eggyé olvad. Hunyd be a szemed, és figyeld, hogy felvillan-e benned egy kép a jövendő társadról. Lehet, hogy nem látod a képet az illetőről, hanem csak érzékelni fogod őt magad körül, vagy csak érezni fogod, hogy a közeledben van.


Ha úgy érzed, készen állsz, nyisd ki újból a szemedet, és köszönd meg az Univerzumnak, hogy hozzád vonzza azt, akire vágysz. Oltsd el a rózsaszín gyertyákat. Ezzel csupán a téged és a jövendőbeli társadat jelképező gyertyák maradtak égve. Karjaidat kör alakban összetéve öleld át ezeket, és mondd, hogy „Üdvözöllek!” Végül oltsd el őket, és tedd el! Ezt a szertartást hetente egyszer el kell végezni, míg meg nem találod a megfelelő személyt.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Válassz egy háromszöget! - Elárulja, milyen életfelfogás jellemez

Válassz egy háromszöget! - Elárulja, milyen életfelfogás jellemez

Mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amiket szeretne elrejteni mások elől, és inkább a szebb oldalát mutatni. Tulajdonképpen ezek összessége határoz meg egy személyt, a rossz és a jó tulajdonságai összefonódnak, össze lehet kötni őket, mint egy háromszög pontjait. Melyik háromszög vonz leginkább?

Tovább »
5 mítosz a borotválásról, amiben sokan hisznek - Biztos, hogy legalább egyet már te is hallottál!

5 mítosz a borotválásról, amiben sokan hisznek - Biztos, hogy legalább egyet már te is hallottál!

Bizonyított tény, hogy a nők leggyakoribb szőrtelenítési módszere a gyantázás. Azonban ahogy javul a borotválás technológiája, egyre inkább népszerű választássá válik. Most elárulunk néhány hasznos tanácsot, és leleplezünk néhány hamis mítoszt.

Tovább »
Milyen úton jár a lelked? - A Mágikus Szín Orákulum megmutatja

Milyen úton jár a lelked? - A Mágikus Szín Orákulum megmutatja

Ez az orákulum megmutatja, melyik színre szomjazik az aurád, vagyis milyen úton jár a Lelked. A sorsunk folyamatosan változik attól függően, hogy milyen döntéseket hozunk, és milyen az aktuális energiaszintünk. Mi az, amire igazán vágysz? Mit próbál üzenni a lelked? Nézzük, megtaláljuk-e a logikus magyarázatot arra, hogy „miért pont azt a piros inget veszed fel, valahányszor állásinterjúra mész”!

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép