2017. december 12. - Gabriella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. december 12. - Gabriella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szerelmi szertartás

E.R.

A legtöbb ember azt a szerelmet, támogatást és barátságot kutatja, amelyet a megfelelő párkapcsolat biztosít. Ha még mindig a nagy Ő-t keresed, ez a szertartás segítségedre lesz abban, hogy meg is találd.

 

Kellékek

- 1 piros gyertya
- 8 rózsaszín gyertya
- 1 fehér gyertya
- Füstölő
- bármilyen tárgy, amely a szerelmet jelképezi
- fotó rólad.


Előkészületek a szertartáshoz


A piros gyertya téged jelképez. Vésd bele a nevedet, és valami mást is, amivel az általad keresett személyt jelképezheted. Egy szerelmes szív eleget tesz ennek a követelményeknek, de minden más, ami a szerelmet és a romantikát jelképezi, alkalmas lehet.

A 8 darab rózsaszín gyertyát helyezd a téged jelképező piros gyertya köré – köralakban. Fogd a fehér gyertyát, és véss bele valamit, ami szintén a szerelemmel és a romantikával kapcsolatos. Talán szívesen határoznál meg olyan dolgokat, amelyeket létfontosságúnak tartasz egy párkapcsolatban. Megadhatsz például egy konkrét életkort is.

Az asztalra, ahol a szertartást végzed, tegyél olyan tárgyat, vagy tárgyakat, amely a szerelmet és a romantikát jelképezi. Bármilyen páros tárgyat felhasználhatsz a párok jelképezésére, de ne használj semmi olyat, amely valamely előző kapcsolatodhoz kötődik! A rólad készült fotót helyezd a piros gyertya alá. A szertartás kezdetekor a jövőbeli társadat jelképező fehér gyertyát a körön kívülre kell tenned.


A szertartás menete


Először gyújtsd meg a rózsaszín gyertyákat, majd a pirosat, amely téged jelképez. Nézz mélyen a gyertyákra, és gondolj arra, milyen tulajdonságokkal rendelkezzen az ideális partnered. Most vedd fel a jövendő társadat jelképező fehér gyertyát, és gyújtsd meg. Közben mondd a következőket:


„ A jövendőbeli társamat jelképezed.
Egy igazán különleges személyt keresek.
Te azt a különleges valakit jelképezed,
Aki gyöngéden szeret, és gondomat viseli majd.
Ennek a különleges embernek cserébe azt tudom nyújtani, hogy
……………… (folytasd mindazzal, amit hajlandó lennél ennek a személynek nyújtani.”


Miután kimondtad a fenti szavakat, tarts egy pár perces szünetet, és közben végig nézd a gyertyákat. Engedd el a gondolataidat, hadd repkedjenek szabadon, és figyelj oda minden megérzésre, ötletre, ami csak felmerül benned. Tedd le a kezedben lévő gyertyát a kör közepére, a téged jelképező piros gyertya mellé, és képzeld magad elé, ahogy ez a két gyertya eggyé olvad. Hunyd be a szemed, és figyeld, hogy felvillan-e benned egy kép a jövendő társadról. Lehet, hogy nem látod a képet az illetőről, hanem csak érzékelni fogod őt magad körül, vagy csak érezni fogod, hogy a közeledben van.


Ha úgy érzed, készen állsz, nyisd ki újból a szemedet, és köszönd meg az Univerzumnak, hogy hozzád vonzza azt, akire vágysz. Oltsd el a rózsaszín gyertyákat. Ezzel csupán a téged és a jövendőbeli társadat jelképező gyertyák maradtak égve. Karjaidat kör alakban összetéve öleld át ezeket, és mondd, hogy „Üdvözöllek!” Végül oltsd el őket, és tedd el! Ezt a szertartást hetente egyszer el kell végezni, míg meg nem találod a megfelelő személyt.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Egy tökéletes kínai talpmasszázs az alvási problémákkal küszködöknek

Egy tökéletes kínai talpmasszázs az alvási problémákkal küszködöknek

Nehéz elhinni, de a talp bizonyos pontjai közvetlenül kapcsolódnak bizonyos szervekhez. A kínaiak felfedezték, hogy a testnek ezen területén több ezer idegvégződés található. Tehát bizonyos területek masszírozásával segíthetünk az adott szerv fájdalmának enyhítésében, állapotának javításában.  Az itt leírt technikát reflexológiának nevezik, segít ellazulni és elősegíti a nyugodt, mély alvást. 

Tovább »
Ezt a rejtvényt csak olyan emberek tudják megoldani, akiknek 140 az IO-juk  vagy annál magasabb

Ezt a rejtvényt csak olyan emberek tudják megoldani, akiknek 140 az IO-juk vagy annál magasabb

Egy Smith nevű fiatal detektív egy furcsa gyilkossági ügyet kapott. Az ügy öt embert érint, akik mindannyian ismerik egymást. Az áldozatot pisztollyal lőtték le. Sajnos a dokumentumok nem tartalmazták sem az áldozat, sem a gyilkos nevét. Ezért a te feladatod Smithel kiokoskodni, hogy ki a gyilkos és az áldozat!

Tovább »
Válassz egy mandalát és fedezd fel személyiséged legerősebb oldalát! - Képes pszichológiai teszt

Válassz egy mandalát és fedezd fel személyiséged legerősebb oldalát! - Képes pszichológiai teszt

A mandalák tulajdonképpen olyan körök, amelyekkel a buddhisták az Univerzumot szimbolizálják. Ezek a tanítások igazából a kozmosz mátrixai. Az alábbi mandalák közül a számodra legszimpatikusabban kiválasztva megismerheted a személyiséged domináns oldalát.

Tovább »

Kalkulátor

Válassz masszázstípust!

Számos masszázsstílus létezik, és bár egy tapasztalt terapeuta bármilyen kezelést rá tud szabni bárkire, egyes technikák megfelelőbbek lehetnek, mint mások. Éppen ezért érdemes megismerned őket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép