2018. május 20. - Bernát, Felícia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 20. - Bernát, Felícia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Zodiákus szépségek

Vetró Rita

Tudtad, hogy csillagjegyed befolyásolja külsődet is? Bizony, bármily meglepő ez még arra is hatással van, milyen frizura vagy smink előnyös számodra.

 

Kos

Mint mindenben, a szépségápolás terén is, rohanó élettempójához igazodik. Bátor és merész lénye azonban nőiességére szintúgy rányomja bélyegét: szereti a gyors, pikk-pakk elkészíthető frizurát és sminket, ami semmi esetre se legyen átlagos. Inkább feltűnő és különleges, mint ő maga!
Színe: piros

 

 

Bika

Hosszú, rebegő szempillák és hosszú, hullámos hajzuhatag. Ha ilyet látsz, és mindez világos haj- és bőrszínnel párosul, akkor kezdj el gyanakodni, hogy Bika hölggyel hozott össze a sors. Imádja a nőiességét hangsúlyozni, de nem kirívó módon. Bár imádja a színeket, keveset kísérletezik, mert amint megtalálja az egyéniségéhez illőt – ami többnyire földszín – amellett hűségesen kitart. Visszafogott, meleg árnyalatokat használ, és a szempillaspirál mellett a szájkontúrceruza kötelező darab nesszeszerében.
Színe: zöld, sárga

 

 

Ikrek 

Az előző jeggyel ellentétben, az ő lételeme a kísérletezés: egyszerűen mindent ki akar próbálni puszta kíváncsiságból. Van esetleg olyan ismerősöd, akit nem láttál még – jó esetben – egy hónapnál tovább ugyanazzal a frizurával? Akkor ő valószínűleg az Ikrek befolyása alatt született. Ha megteheti, a színskála összes árnyalatát végigpróbálja, mindig igazodik sminkje a trendekhez, az adott évszakhoz, a hangulatához, az alkalomhoz, a ruháihoz… így aztán mindig képes meglepetést okozni. Például az egyik pillanatban szexi démonként, műszempillákkal és vérvörös rúzzsal vonul a táncparketten, míg a másikban negédes kislányként leheletnyi szájfénnyel és barackos arcpírral ajándékozza meg magát és közönségét.
Színe: világossárga

 

 

Rák

A rend és a harmónia a lételeme, így aztán nagyon rosszul viseli az elkalandozó huncut tincseket, vagy az elmaszatolódott sminket. Szépségben is tökéletességre törekszik, akár óránként képes újrapúderezni orrát, és/vagy megigazítani frizuráját. Kedvencei: a fésű és hajlakk, a porpúder és a terrakotta rúzs (szigorúan kontúrceruzával). Ha néhanapján a szemét is kifesti, az tuti, hogy a barna és a zöld árnyalataival teszi.
Színe: terrakotta, zöld

 

 

Oroszlán

Csillogás, királyi elegancia – persze mindez hiúsággal megfűszerezve. Az Oroszlán mindig ki akar emelkedni a tömegből, ezért aztán természetes adottságai mellett – többnyire dús haj, nyílt tekintet, magas és vékony alak – örömmel visel olyan sminket és frizurát, amivel egyből a figyelem középpontjába kerül. Gyakran sminkeli magát csillogó festékekkel, szemhéjtussal, és mindig van nála szájfény.
Színe: sárga

 

 

Szűz

A szorgalmas Szűz, szereti a bevált dolgokat, ezért aztán ritkán láthatod új frizurával, vagy sminkkel. Szépségápolás terén is az elsődleges a praktikum, gyaníthatóan a „megmosom és már indulok is” szlogen jegyében gyártott termékeket és hajkölteményeket neki találták ki. Legszívesebben földszíneket használ, természetes árnyalatú rúzzsal kiegészítve.
Színe: barna, bézs, fehér

 

 

Mérleg

Ha a külsejéről van szó, akkor a szép és finom dolgokat választja. Bár követi a trendeket, csak akkor követi, ha megtalálja a hozzá leginkább illő darabokat. Megvan a saját elképzelése arról, mit szeret és mi áll jól neki. A Mérleg jegyben született nők, a szó legnemesebb értelmében nagyon nőiesek. Olyat ritkán látni, hogy ápolatlanul lépjenek ki az utcára: képesek egy herpesz miatt nem elindulni munkába. Hajkoronájuk többnyire lépcsősen vágott, közép hosszú.
Színe: kék, bézs, fekete

 

 

Skorpió

Buja frizurák, lágyan omló hullámok, szexis és egyéni smink. Az érzéki tűz, a lángoló szenvedély jegye, imádja kihangsúlyozni nemi hovatartozását. Így a nők szívesen bújnak mélyen kivágott felsőbe, vagy extra minibe, amihez minimum érzéki pirosító és extra hosszú szempillák dukálnak, a hosszú, mesterien tálalt zabolázatlan fürtökről már nem is beszélve.
Színe: mályva, indigókék, babarózsaszín

 

 

Nyilas

A kísérletező kedvű Nyilas frizuráját és körömlakkjának színét gyakran váltogatja, de a sminkjére már nem szeret túl sok időt elfecsérelni, bár ezen a téren is kipróbál élete során egyet s mást. Külseje nagyon hullámzó: váltogatja a tökéletesen megkomponáltat a kissé slampossal – tegyük hozzá, mindig aszerint, milyen lábbal kelt aznap. De mindettől függetlenül természetes bája garancia jó megjelenésére.
Színe: kék, zöld

 

 

Bak

Megvan az az irigylésre méltó tulajdonsága, hogy mindig letagadhat 10-20 évet. Ezért aztán bőre nem igazán igényel különösebb törődést, se extra sminket. Egy kis szempillaspirál és szájfény csak kiemeli szépségét, és a lelkének ennyi elég… Ráadásul nem éppen a türelméről híres, így elképzelhetetlen, hogy – a kivételes alkalmaktól eltekintve – órák hosszat bíbelődjön sminkjével. Frizuráját viszont gyakran váltogatja, főként annak színével szeret játszani.
Színe: sötétzöld, fekete, szürke

 

 

Vízöntő

Alapeleme a természetesség, ennek jegyében éli életét, teremti meg komfortos ápoltságát. A laza frizurát kedveli leginkább, amit legfeljebb hajának fényességért egy kis színezővel bolondít meg. Idegesíti, ha rendetlenül állnak tincsei, ezért akár hajlandó korábban kelni reggelente. Sminkjében is a harmóniára törekszik: hajához és ruhaviseletéhez színben passzoló árnyalatokat választ.
Színe: kék, bézs, fekete

 

 

Halak

Szeret a külsejével foglalkozni, időt szánni rá – már-már szertartásosan. Hamar kialakul saját stílusa, amit megszokott szakemberekkel ér el. Képes élete végéig ugyanahhoz a kozmetikushoz vagy fodrászhoz visszajárni, ha egyszer eltalálja az ízlését. A sötét színeket ugyan kerüli, de a világosak közül a feltűnőeket előszeretettel választja – hajban és sminkben egyaránt.
Színe: zöld, napsárga

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Hogyan alakul a szerelmi életed a nyári hónapokban? - A titokzatos fák elárulják

Hogyan alakul a szerelmi életed a nyári hónapokban? - A titokzatos fák elárulják

Minden ember szeretné ismerni a jövőt, nem igaz? Ennek ellenére, ha valóban szembesülnél a sorsoddal, talán nem is biztos, hogy fel tudnád dolgozni az első pillanatban. Amikor a szerelemről esik szó, akkor mindenki a jelent akarja megélni, most pedig azonban azt is megtudhatod, hogy mi vár rád a szerelemben!

Tovább »
10 máig megoldatlan egyiptomi rejtély

10 máig megoldatlan egyiptomi rejtély

Azt hitted már mindet megoldották? Hogy az egyiptológia lerágott csont és az ősi civilizáció már nem mutathat semmi újat, és túl vagyunk az összes misztériumon? Hát bizony, ez nem így van! Sőt, még mindig van többek között 10 olyan hihetetlen és döbbenetes rejtély, amit továbbra sem képesek megfejteni a kutatók!

Tovább »
Mennyi belső erővel rendelkezel? - Megmutatja az intenzitásszámod

Mennyi belső erővel rendelkezel? - Megmutatja az intenzitásszámod

Az intenzitás azt jelenti, hogy mennyire vagy képes egy adott dologra koncentrálni, és rendelkezel-e elég belső erővel. Minden egyes név betűkből áll, és minden betűhöz tartozik egy szám. Sokszor van az, hogy egy-egy betű többször is előfordul a nevedben, amik arra utalnak, hogy az általuk hordozott energia hat rád dominánsan.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép