SZEX, SZERELEM

Kényeztesd a párod "fényoszlopát"!

Szerző:
Szabó Anna
Egyre többen ébrednek tudatára annak, hogy a lingamot a „szeretet szervének” kell tekinteni. Többé már nem alacsonyítják „biológiai eszközzé”, amelynek csak annyi a szerepe, hogy megmerevedjen, és orgazmust hozzon létre. A lingammal való bánás sokkal többet jelent egyszerű „ki-be” mozgatásnál…

 

A lingam


A lingam szó a férfiasság legmélyebb lényegét ragadja meg. India szent nyelvéből, a szankszritból származik, és a jelentése: „fényoszlop”. Indiában a lingamot Síva tisztaságának megnyilvánulásaként tisztelik, amely képes átlátni az illúziók, a hamis elképzelések és a ragaszkodás fátylán. A lingam szimbolizálja a helyes és helytelen, az igaz és hamis közötti különbségtétel finom kardját, és természetesen a kreatív energiánkat, valamint a teremtő erőnket is.


Kényeztesd a lingamot!


Ha óvatosan hátrahúzod párod fitymáját, láthatod és érezheted, hogy a bőr a pénisz törzs és a makk között sokkal vékonyabb és érzékenyebb is, mint a bőr többi része. A makk elülső részén a fitymafék köti össze a pénisz alsó részét a makkal. A fitymafékben található idegvégződések nagyon érzékenyek, ezért a hozzáértő érintés ezen a helyen rendkívül kellemes érzést okoz a férfinak. A fitymaféktől jobbra és balra, valamint közvetlenül a makk pereme alatt helyezkedik el az ún. „férfi klitorisz”: az a terület, ami a női klitorisznak felel meg. Ez a különleges terület még a legtöbb férfi számára is ismeretlen, miután a magömlést, illetve az orgazmust általában elsősorban a fitymának és a makknak a súrlódása váltja ki. Ha tehát hozzáértően masszírozod és kényezteted ezt a helyet, nagyon intenzív kéjérzetet okozhatsz a párodnak.

A lingam törzsének izgatása


1. Kezdd azzal, hogy finoman beolajozod a lingamot. Nyomd össze erőteljesen a hüvelykujjaddal és a mutatóujjaddal a gyökerénél, aztán haladj egy-egy ujjszélességgel felfelé, és közben ugyanolyan erővel ismételd meg a nyomást. Először elölről, aztán oldalról is. ez felébreszti a belső szöveteket, és stimulálja a lingam reflexzónáit.
2. Ha a lingam a partnered hasán fekszik, simítsd végig gyengéden a gyökerétől a csúcsáig az egyik kezeddel, a másik kezeddel pedig húzd vissza gyengéden az előbőrt. Képzeld azt, hogy a hasfelület egy óralap. Ha a hasán fekszik a lingam, akkor 12 óránál áll. Haladj tovább mindig egy órával előbbre, míg ismét visszatérsz a 12 órához. Érintésed más és más minőségű lesz a lingam helyzetétől függően.
3. Most egyik kezeddel simítsd végig a lingamot, a makknál kezdve, lefelé a herékig és a gátig. Térj vissza, és vedd a lingamot a két tenyered közé. Mozgasd a tenyeredet váltakozó irányban és erősséggel fel és le a lingamon. Ha ügyes vagy, akkor ez a masszázs majdnem addig a pontig tarthat, „ahonnan már nincs visszaút”. Ilyenkor inkább állj meg…
4. Fond össze a két kezedet a lingam körül, mintha imádkoznál, és táncolj az ujjaiddal. Masszírozd a lingamot fel-le.

 

A makk


A makk úgyszólván a lingam „koronája”. Nagyon érzékeny szerv, miután rengeteg idegvégződés található itt. Ám hihetetlen kéjérzetet biztosít a párodnak, ha megfelelően bánsz vele.

A makk masszírozása


1. Olajozd be a lingamot, és előkészületként masszírozd a törzsét. Húzd vissza óvatosan a fitymát, és érintsd meg a lingam alsó részén a makk alatti részt. (Alsó részen a törzsnek azt az oldalát értem, amely a nyugalmi állapotban lévő pénisznél a herék felé néz. Ha a lingam a hason fekszik, a pénisztörzsnek ez az oldala felfelé mutat.) Itt található a fitymafék is, és az idegvégződések itt rendkívül érzékenyek. Masszírozd ezt a területet a hüvelykujjaddal gyengéden, körkörös irányban, de használj sok síkosítót.
2. Masszírozd mindkét hüvelykujjaddal fel és le a fitymaféktől balra és jobbra található területet is. Ez a pasik legérzékenyebb pontja! Dörzsölgesd a fitymafék bőrét a hüvelykujjad és a mutatóujjad között.
3. Tedd a kezedet a makk fölé, mint egy kalapot, és a tenyér mélyedésében ide-oda ringatva masszírozd a lingamot. Ez a legtöbb férfi számára teljesen új, csodálatos érzés.
4. Masszírozd a makkot az ujjaid hegyével, fentről lefelé, mintha citromot facsarnál. Egy másik változat: masszírozd az ujjaid hegyével a makk hátsó peremét. Az eredmény nem marad el!

 

A herék kényeztetése


A lingam alatt balra és jobbra, az altesthez kapcsolódva helyezkedik el a jól látható herezacskó, ezekben találhatók a herék. Nagyon kellemes érzés a pasinak, ha gyengéden a kezedbe veszed, és finoman simogatod, becézgeted. A here, a herezacskón keresztül megtapintva, kis sárgabarackra emlékeztet, és nagyon kedveli a finom érintést, különösen, ha közben a lingamot is simogatod.

Nagyon kellemes érzésben lesz része a párodnak, ha hüvelykujjal és mutatóujjal óvatosan gyűrűt formálsz a herezacskó körül, a here fölött. Vigyázz, hogy közben ne nyomd meg a herét, de maga a gyűrű feszes legyen. Sok férfi nagyon izgatónak érzi ezt a „heregyűrűt”, ami legtöbbször fokozza a merevedést is. ha aztán elengeded a herezacskót, ujjaid közé foghatod az ondózsinórt, és finoman masszírozhatod a herezacskó bőrét. Jó, ha tudod, hogy a herék megérintése, finom dörzsölése és óvatos húzogatása serkenti a tesztoszterontermelést, és növeli a spermiumok számát.


A férfi G pontja


A végbélnyílás és a herezacskó között található a gát, amelynek nagyon fontos szerepe van a szerelem művészetében, és a pasik kéjérzetében. Ha az ujjaddal végigtapogatod a gátat, jól érezhető a lingam gyökerét alkotó domb, közvetlenül a herék alatt. Ettől a végbélnyílás irányában kis távolságra található a „millió arany pontja”, egy lágy, ruganyos terület, amelybe a második ujjpercig benyomhatod az ujjadat. Mögötte, a test belsejében helyezkedik el a prosztata, amelyet innen lehet megérinteni, és izgatni. A legtöbb nő és férfi meglepődik, amikor felfedezi, mennyire érzékeny a prosztata a szexuális stimulációra. Akár rezgés-masszázst is végezhetsz: nyomd rá az ujjadat finoman a prosztatára, és rezegtesd. Közben váltogasd a nyomás sebességét és erejét.

A prosztata egy gesztenye nagyságú mirigy. Közvetlenül a gát fölött található, a szeméremcsont mögött, a medence közepén. A prosztata szerepe nagyon hasonlít a nők G-pontjáéhoz. Akárcsak a nők esetében a G-pont, a prosztata férfiaknál mélyebb és tartósabb érzéseket kelt az orgazmus során. A prosztataingerlés hatására bekövetkező orgazmus ugyanis egészen más, mint a fallikus orgazmus. Sokkal mélyebb lesz a kéjérzés és jobban szétterjed az egész testben.


A végbélnyílás kényeztetése


A prosztatához való közelsége és a benne található, számtalan érzékeny idegvégződés révén a végbélnyílás rendkívüli erogén zóna. Sok pasinak csak nagyon kevés, vagy egyáltalán semmi tapasztalata nincs a végbélnyílás megérintése adta kéjérzetről. Ha tehát igazi kéjmámorban szeretnéd részesíteni kedvesedet, rajta, ne idegenkedj ettől a területtől sem. Helyezd rá a kezedet a gátra, és a végbélnyílásra, és lassan kend be síkosító folyadékkal, vagy olajjal ezt a területet. Lassan, finoman kezdd masszírozni, körkörös mozdulatokkal, enyhén ütögetve a végbélnyílás területét. Amikor úgy érzed, hogy a nyílás területe megfelelően ellazult, tedd rá az egyik ujjadat a végbélnyílás rózsájára, de még ne hatolj be. Masszírozd alaposan és szeretetteljesen ezt a területet, majd egy óvatos, de határozott mozdulattal hatolj be az ujjaddal a nyílásba. Finoman, körkörösen mozgasd a nyílásban az ujjadat, és ha azt látod, hogy a párodat nagyon izgatja mindez, akkor kezdd el ki-behúzogatni. Meglátod, pillanat alatt a mennybe repíted őt.

A lingam-masszázst te magad is könnyen elsajátíthatod, ha megvásárolod ezt a könyvet. Sőt, minden mozdulatot megnézhetsz a mellékelt ajándék DVD-n, így már valóban gyerekjáték lesz az egész!


 

Michaela Riedler-Jürgen Becker: Lingam masszázs
(Bioenergetic Kiadó)


A lingam szanszkrit szó, amely magában foglalja a férfi nemi szerveket – nemcsak anatómiai, hanem energetikai és spirituális értelemben is. A lingam-masszázs tantrikus és taoista tanokon, valamint a modern szexuális kutatások eredményein alapul. A szó legszorosabb értelmében felfedező utazás, amelynek során félretolhatjuk általánosan elfogadott elképzeléseinket és az eddig szerzett tapasztalatokat, s teljesen új módon élhetjük meg szexualitásunkat. A szexuális tudatosság első lépése önmagunk elfogadása olyannak, amilyenek vagyunk.

A Jóni-masszázs nagy sikere után a szerzők gyakorlati kézikönyvüket azoknak a férfiaknak és nőknek írták, akik lépésről lépésre meg akarják tanulni ezt a masszázstechnikát. A férfiak szexualitásának anatómiai, lelki és energetikai aspektusait bemutató bevezetőt követően a lingam-masszázs részletes leírását, hatékony gyakorlatok bemutatását és őszinte élménybeszámolókat olvashatunk.

Érző lények vagyunk. Valamennyien boldogok szeretnénk lenni. Valamennyien a boldogságot és a boldogság forrását keressük. Ez tesz bennünket annyira emberivé, és ez köt össze a többi emberrel. A lingam-masszázs egy lépés ebbe az irányba.


 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL