HIRDETÉS
2014. december 23. - Viktória
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Vedd meg olcsóbban karácsonyra! A hónap témája: advent! Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. december 23. - Viktória
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztKarácsony 2014

Kényeztesd a párod "fényoszlopát"!

Zsu

Egyre többen ébrednek tudatára annak, hogy a lingamot a „szeretet szervének” kell tekinteni. Többé már nem alacsonyítják „biológiai eszközzé”, amelynek csak annyi a szerepe, hogy megmerevedjen, és orgazmust hozzon létre. A lingammal való bánás sokkal többet jelent egyszerű „ki-be” mozgatásnál…

Hirdetés

 

A lingam


A lingam szó a férfiasság legmélyebb lényegét ragadja meg. India szent nyelvéből, a szankszritból származik, és a jelentése: „fényoszlop”. Indiában a lingamot Síva tisztaságának megnyilvánulásaként tisztelik, amely képes átlátni az illúziók, a hamis elképzelések és a ragaszkodás fátylán. A lingam szimbolizálja a helyes és helytelen, az igaz és hamis közötti különbségtétel finom kardját, és természetesen a kreatív energiánkat, valamint a teremtő erőnket is.


Kényeztesd a lingamot!


Ha óvatosan hátrahúzod párod fitymáját, láthatod és érezheted, hogy a bőr a pénisz törzs és a makk között sokkal vékonyabb és érzékenyebb is, mint a bőr többi része. A makk elülső részén a fitymafék köti össze a pénisz alsó részét a makkal. A fitymafékben található idegvégződések nagyon érzékenyek, ezért a hozzáértő érintés ezen a helyen rendkívül kellemes érzést okoz a férfinak. A fitymaféktől jobbra és balra, valamint közvetlenül a makk pereme alatt helyezkedik el az ún. „férfi klitorisz”: az a terület, ami a női klitorisznak felel meg. Ez a különleges terület még a legtöbb férfi számára is ismeretlen, miután a magömlést, illetve az orgazmust általában elsősorban a fitymának és a makknak a súrlódása váltja ki. Ha tehát hozzáértően masszírozod és kényezteted ezt a helyet, nagyon intenzív kéjérzetet okozhatsz a párodnak.

A lingam törzsének izgatása


1. Kezdd azzal, hogy finoman beolajozod a lingamot. Nyomd össze erőteljesen a hüvelykujjaddal és a mutatóujjaddal a gyökerénél, aztán haladj egy-egy ujjszélességgel felfelé, és közben ugyanolyan erővel ismételd meg a nyomást. Először elölről, aztán oldalról is. ez felébreszti a belső szöveteket, és stimulálja a lingam reflexzónáit.
2. Ha a lingam a partnered hasán fekszik, simítsd végig gyengéden a gyökerétől a csúcsáig az egyik kezeddel, a másik kezeddel pedig húzd vissza gyengéden az előbőrt. Képzeld azt, hogy a hasfelület egy óralap. Ha a hasán fekszik a lingam, akkor 12 óránál áll. Haladj tovább mindig egy órával előbbre, míg ismét visszatérsz a 12 órához. Érintésed más és más minőségű lesz a lingam helyzetétől függően.
3. Most egyik kezeddel simítsd végig a lingamot, a makknál kezdve, lefelé a herékig és a gátig. Térj vissza, és vedd a lingamot a két tenyered közé. Mozgasd a tenyeredet váltakozó irányban és erősséggel fel és le a lingamon. Ha ügyes vagy, akkor ez a masszázs majdnem addig a pontig tarthat, „ahonnan már nincs visszaút”. Ilyenkor inkább állj meg…
4. Fond össze a két kezedet a lingam körül, mintha imádkoznál, és táncolj az ujjaiddal. Masszírozd a lingamot fel-le.

 

A makk


A makk úgyszólván a lingam „koronája”. Nagyon érzékeny szerv, miután rengeteg idegvégződés található itt. Ám hihetetlen kéjérzetet biztosít a párodnak, ha megfelelően bánsz vele.

A makk masszírozása


1. Olajozd be a lingamot, és előkészületként masszírozd a törzsét. Húzd vissza óvatosan a fitymát, és érintsd meg a lingam alsó részén a makk alatti részt. (Alsó részen a törzsnek azt az oldalát értem, amely a nyugalmi állapotban lévő pénisznél a herék felé néz. Ha a lingam a hason fekszik, a pénisztörzsnek ez az oldala felfelé mutat.) Itt található a fitymafék is, és az idegvégződések itt rendkívül érzékenyek. Masszírozd ezt a területet a hüvelykujjaddal gyengéden, körkörös irányban, de használj sok síkosítót.
2. Masszírozd mindkét hüvelykujjaddal fel és le a fitymaféktől balra és jobbra található területet is. Ez a pasik legérzékenyebb pontja! Dörzsölgesd a fitymafék bőrét a hüvelykujjad és a mutatóujjad között.
3. Tedd a kezedet a makk fölé, mint egy kalapot, és a tenyér mélyedésében ide-oda ringatva masszírozd a lingamot. Ez a legtöbb férfi számára teljesen új, csodálatos érzés.
4. Masszírozd a makkot az ujjaid hegyével, fentről lefelé, mintha citromot facsarnál. Egy másik változat: masszírozd az ujjaid hegyével a makk hátsó peremét. Az eredmény nem marad el!

 

A herék kényeztetése


A lingam alatt balra és jobbra, az altesthez kapcsolódva helyezkedik el a jól látható herezacskó, ezekben találhatók a herék. Nagyon kellemes érzés a pasinak, ha gyengéden a kezedbe veszed, és finoman simogatod, becézgeted. A here, a herezacskón keresztül megtapintva, kis sárgabarackra emlékeztet, és nagyon kedveli a finom érintést, különösen, ha közben a lingamot is simogatod.

Nagyon kellemes érzésben lesz része a párodnak, ha hüvelykujjal és mutatóujjal óvatosan gyűrűt formálsz a herezacskó körül, a here fölött. Vigyázz, hogy közben ne nyomd meg a herét, de maga a gyűrű feszes legyen. Sok férfi nagyon izgatónak érzi ezt a „heregyűrűt”, ami legtöbbször fokozza a merevedést is. ha aztán elengeded a herezacskót, ujjaid közé foghatod az ondózsinórt, és finoman masszírozhatod a herezacskó bőrét. Jó, ha tudod, hogy a herék megérintése, finom dörzsölése és óvatos húzogatása serkenti a tesztoszterontermelést, és növeli a spermiumok számát.


A férfi G pontja


A végbélnyílás és a herezacskó között található a gát, amelynek nagyon fontos szerepe van a szerelem művészetében, és a pasik kéjérzetében. Ha az ujjaddal végigtapogatod a gátat, jól érezhető a lingam gyökerét alkotó domb, közvetlenül a herék alatt. Ettől a végbélnyílás irányában kis távolságra található a „millió arany pontja”, egy lágy, ruganyos terület, amelybe a második ujjpercig benyomhatod az ujjadat. Mögötte, a test belsejében helyezkedik el a prosztata, amelyet innen lehet megérinteni, és izgatni. A legtöbb nő és férfi meglepődik, amikor felfedezi, mennyire érzékeny a prosztata a szexuális stimulációra. Akár rezgés-masszázst is végezhetsz: nyomd rá az ujjadat finoman a prosztatára, és rezegtesd. Közben váltogasd a nyomás sebességét és erejét.

A prosztata egy gesztenye nagyságú mirigy. Közvetlenül a gát fölött található, a szeméremcsont mögött, a medence közepén. A prosztata szerepe nagyon hasonlít a nők G-pontjáéhoz. Akárcsak a nők esetében a G-pont, a prosztata férfiaknál mélyebb és tartósabb érzéseket kelt az orgazmus során. A prosztataingerlés hatására bekövetkező orgazmus ugyanis egészen más, mint a fallikus orgazmus. Sokkal mélyebb lesz a kéjérzés és jobban szétterjed az egész testben.


A végbélnyílás kényeztetése


A prosztatához való közelsége és a benne található, számtalan érzékeny idegvégződés révén a végbélnyílás rendkívüli erogén zóna. Sok pasinak csak nagyon kevés, vagy egyáltalán semmi tapasztalata nincs a végbélnyílás megérintése adta kéjérzetről. Ha tehát igazi kéjmámorban szeretnéd részesíteni kedvesedet, rajta, ne idegenkedj ettől a területtől sem. Helyezd rá a kezedet a gátra, és a végbélnyílásra, és lassan kend be síkosító folyadékkal, vagy olajjal ezt a területet. Lassan, finoman kezdd masszírozni, körkörös mozdulatokkal, enyhén ütögetve a végbélnyílás területét. Amikor úgy érzed, hogy a nyílás területe megfelelően ellazult, tedd rá az egyik ujjadat a végbélnyílás rózsájára, de még ne hatolj be. Masszírozd alaposan és szeretetteljesen ezt a területet, majd egy óvatos, de határozott mozdulattal hatolj be az ujjaddal a nyílásba. Finoman, körkörösen mozgasd a nyílásban az ujjadat, és ha azt látod, hogy a párodat nagyon izgatja mindez, akkor kezdd el ki-behúzogatni. Meglátod, pillanat alatt a mennybe repíted őt.

A lingam-masszázst te magad is könnyen elsajátíthatod, ha megvásárolod ezt a könyvet. Sőt, minden mozdulatot megnézhetsz a mellékelt ajándék DVD-n, így már valóban gyerekjáték lesz az egész!


 

Michaela Riedler-Jürgen Becker: Lingam masszázs
(Bioenergetic Kiadó)


A lingam szanszkrit szó, amely magában foglalja a férfi nemi szerveket – nemcsak anatómiai, hanem energetikai és spirituális értelemben is. A lingam-masszázs tantrikus és taoista tanokon, valamint a modern szexuális kutatások eredményein alapul. A szó legszorosabb értelmében felfedező utazás, amelynek során félretolhatjuk általánosan elfogadott elképzeléseinket és az eddig szerzett tapasztalatokat, s teljesen új módon élhetjük meg szexualitásunkat. A szexuális tudatosság első lépése önmagunk elfogadása olyannak, amilyenek vagyunk.

A Jóni-masszázs nagy sikere után a szerzők gyakorlati kézikönyvüket azoknak a férfiaknak és nőknek írták, akik lépésről lépésre meg akarják tanulni ezt a masszázstechnikát. A férfiak szexualitásának anatómiai, lelki és energetikai aspektusait bemutató bevezetőt követően a lingam-masszázs részletes leírását, hatékony gyakorlatok bemutatását és őszinte élménybeszámolókat olvashatunk.

Érző lények vagyunk. Valamennyien boldogok szeretnénk lenni. Valamennyien a boldogságot és a boldogság forrását keressük. Ez tesz bennünket annyira emberivé, és ez köt össze a többi emberrel. A lingam-masszázs egy lépés ebbe az irányba.


 

 

Hirdetés
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz
E-target hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Képes vagy valóra váltani álmaidat? - Teszt

Képes vagy valóra váltani álmaidat? - Teszt

Törekszel arra, hogy tűzön-vízen át megvalósítsd legrejtettebb vágyidat, vagy visszavonulót fújsz már az első akadály láttán? Tesztünkből kiderül.

Tovább »
Karácsonyi menü olasz hangulatban

Karácsonyi menü olasz hangulatban

Nem kell vérbeli olasznak lennünk, vagy a napfényes Itáliáig utaznunk, ha déli ízekkel dobnánk fel a karácsonyi menüsort. Elég néhány Olaszországra emlékeztető fűszer, gyümölcs, és máris kész a hamisítatlan mediterrán étel, amelyet bárki kipróbálhat, aki a hagyományostól eltérő ízvilággal lepné meg szeretteit karácsonykor.

Tovább »
Most megnézheted Lady Gaga házát

Most megnézheted Lady Gaga házát

Lady Gaga háza 954 nm-es és 36421 nm területen fekszik Malibu partján, Kaliforniában. A tengerparti csillagos panorámán kívül egy csodás sósvizű medencét, egy 800 palackból álló borospincét, és egy házi színházat is rejt. De kihagytuk a 8 lovas istállót, a házi tornatermet, és a földalatti bowling pályát, melyhez csak titkos átjárón keresztül juthatunk.

Tovább »
EZO TV

Hirdetés

Kalkulátor

Válassz masszázstípust!

Számos masszázsstílus létezik, és bár egy tapasztalt terapeuta bármilyen kezelést rá tud szabni bárkire, egyes technikák megfelelőbbek lehetnek, mint mások. Éppen ezért érdemes megismerned őket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Mária Mária Kata Judit Katalin 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos Réka 

Még több társkereső »

EZO TV
Női Portál oldaltérkép