DIVAT

Tavaszi virágözön

Szerző:
Szabó Anna
Ez abszolút várható volt, hogy a divattervezők idén tavasszal is előrukkolnak a virágos ruhakölteményeikkel. A tavaszi kollekciók meghatározó mintája tehát idén is a virágminta lett.

 

Türkiz és világoskék

Apró virágok, sűrű minták, elmosódott formák jelentek meg a tavaszi ruhákon. Az új trendnek az egyik meghatározó színe pedig a zöldes, kékes és türkiz árnyalatok lettek. A bőszárú nadrág a tavasz egyik nagy slágere lesz.

Halvány rózsaszín

A rózsaszín visszafogott árnyalatai is nagyban meghatározzák az idei tavaszi kollekciókat. A pasztell rózsaszín mindig bájos és nőies hatást kelt, igazi tavaszi, üde szín. A virágos bő szabású nadrág ebben a színben is jól mutat.

Mályva árnyalatok

Nőies és üde színfoltjai a tavaszi kollekcióknak a mályva árnyalatú ruhadarabok. Fazon tekintetében a fodros, buggyos modellek lesznek trendik. A ruhák és blúzok romantikus irányt vettek.

Lila és szürke kombinációk

A lila és a szürke egymást nagyon jól kiegészítő páros. A szürke jellegtelenségét megdobja a lila elevensége, a lila túlzott harsányságát pedig visszafogja a szürke. Együtt pedig egy harmonikus és nőies hatást keltenek, bármilyen ruhadarabon is jelenjenek meg együtt.

Buggyos, húzott blúzok

A tavaszi hangulatot a virágminták és jellegzetes finom színárnyalatok mellett a romantikus szabásminták is kiegészítik. A tavaszi kollekciókban a buggyos, húzott, fodros blúzok és pólók játsszák a főszerepet. Farmerrel és szoknyával is jól mutatnak.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL