ANGYALISKOLA

Zöld láng meditáció az önbizalomért

Szerző:
Szabó Anna
Achaiah, a természet titkainak angyala szerint a határozottság, az önbizalom, a céltudatosság és a gyakorlatiasság növeléséhez jó, ha belélegezzük a zöld energiát akár természetes formában a fák és növények leveleiből, vagy akár a zöld láng formájában.

 

A zöld a természet ereje, az a lüktető életerő, ami a mi életünkhöz és boldogulásunkhoz is nélkülözhetetlen. Sokszor érezzük magunkat fáradtnak, kimerültnek, és nem is tudjuk, hogy valójában elég lenne egy sétát tenni a természetben, vagy elvégezni Achaiah zöld láng meditációját, hogy feltöltekezzünk. A zöld láng meditációt bármikor elvégezheted, pláne télen aktuális, amikor a természet mély álomba merül. A zöld erővel való feltöltekezés nem csak a fizikai jóllétükre van pozitív hatással, hanem lelkünkre, személyisünkre is. Ahogy eltölt a pozitív energia, érzelmileg is sokkal kiegyensúlyozottabb és harmonikusabb leszel. És ekkor jöhet a személyiségfejlesztés: az önbizalom és az önértékelés növelése. Achaiah angyal ebben is a segítségedre lesz.


Ha van olajzöld olivin kristályod, akkor a meditáció alatt be tudod programozni. Fogd a bal kezedbe a légzőgyalorlat alatt. Képzeld el, hogy magadban, a szívedben rejlik a lehetőség, hogy meggyújtsd a fejlődésedhez szükséges zöld lángot.

Hívd Achaiah angyalt

A meditációhoz keress egy nyugodt, csendes helyet, ahol legalább 20 percig nem zavar meg senki. Fontos, hogy teljesen ki tudj kapcsolni.

1. Helyezkedj el kényelmesen, csukd be a szemed, és mondd a következőt: „Achaiah, Achaiah, Achaiah segítsd belélegeznem a zöld erejét, hogy pozitív energiával töltse el a szívemet, amit aztán az érzéseimre fordíthatok. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

2. Most képzeld el, ahogy zöld fényt lélegzel be, amely leáramlik egészen a szívedig, és zöld lángra lobbantja a belsődet. Lelkedet eltölti a pozitív energia, ami szétárad az egész lényedben.

3. Folytasd a be- és kilégzést, és érezd, ahogy a láng egyre erősebb lesz, átsugározza az egész testedet, és energetizálja a pozitív érzéseidet/tulajdonságaidat. Tudod, miért van szükség erre a lángra. Ha az önértékelésedet, önbizalmadat szeretnéd erősíteni, akkor most gondolj arra.

4. Érezd, ahogy a zöld erő növeli a benned rejlő képességeket és lehetőségeket, és gyakorlatiasabbá tesz, hogy mindezt felismerd.

5. Most zöld színű fényt lélegzel ki, és érezd, ahogy körülötted örvénylik, mintha láthatatlan lepel lenne, amely a kitartáshoz szükséges energiával ölel körül.

6. A jobb kezedet tedd a bal kezedre (amelyikben a kristály van), és kérd az angyalokat, hogy zárják a kőbe az általad gerjesztett pozitív energiákat.

7. Ne felejtsd el megköszönni az angyali segítséget.

Hordd magadnál a kristályt, hogy tovább növelje pozitív hozzáállásodat.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL