DIVAT

A legújabb farmer trendek

Szerző:
Szabó Anna
Már meg is jelentek a tavaszi szezon vadonat új farmer kreációi a kifutókon. Izgalmas és fantáziadús ötleteket láthattunk. A gyöngyös, hímzett és nyomott mintás darabok voltak a kedvenceink.

 

Gyöngyök és flitterek

A farmerdzsekik és farmer mellények népszerű viseletek tavasszal és nyáron. A kissé sportos jellegük miatt azonban nem minden ruhához passzolnak. A tervezők ezért úgy döntöttek, hogy nőiesebbé teszik őket gyöngyökkel, flitterekkel. Így más mindjárt más!

Szakadt és rojtos

A farmer visleet midnig egyfajta lezserséget jelképezett, amit a tervezők az idei kollekcióknál tovább vittek és szakadt rojtos darabokat kreáltak. Bármelyikhez remekül passzol egy fűzős top, vagy akár egy egyszerű póló.

Hímzett, gyöngyös, nyomott mintás fazonok

És íme, a kedvenceink: a gyöngyös, hímzett, nyomott mintás farmerek. Véleményünk szerint ezek lesznek a szezon legnépszerűbb darabjai.

Farmerkalap

A farmerből készült kiegészítők közül a kalapok ragadták meg legjobban a figyelmünket. Voltak közöttük western stílusú és nagyoobb karimájú darabok is. Egy kalap lényegében bármilyen öltözetet feldob, szoknyához és nadrághoz is viselheted.

Bokalengetős fazonok

A bokáig érő farmerek legnagyobb előnye, hogy szabadon hagyják a bokát és a lábfejet. Ennek köszönhetően hordhatunk látványos boka köré tekerhető, díszes, csattos, masnis, szallagos szandálokat is.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL