ANGYALISKOLA

Szeretnéd néha megállítani az időt?

Szerző:
Szabó Anna
Néha szeretnénk, ha az idő megállna, hogy elidőzzünk egy kellemes pillanatban, máskor meg arra vágyunk, hogy minél gyorsabban repüljön. Az idő angyala Eth, képes arra, hogy az idő sodrását megváltoztassa.

 

Eth, az idő angyala szerint az idő folyékony és végtelen. Nem úgy működik, ahogy azt mi hisszük, de az emberi agy egyszerűen lineárisan fogja fel az idő múlását. Az angyalok magasabb rendű lények, és pontosan tudják, hogy valójában nincs is idő, csak maga a végtelen. Eth üzenete: „Én uralkodom az idő felett, de nem úgy, ahogy ezt gondolnád. Az idő folyékony, ugyanakkor végtelen, a kezemen folyik keresztül a múlt, a jelen és a jövő. Folyása az örökkévalóság szimbóluma, oda-vissza, körbe-körbe folyik, néha gyorsan, néha lassabban. Az idő állandóságának gondolata csupán az emberiség fejében született meg. Kezem között folyik az idő forrása, és ha jóhiszeműen arra van szükséged, hogy megváltozzon sodrása, csak hívj és én segítek.”

Hívd az idő angyalát!

Ha szeretnél egy kellemes pillanatot hosszabbra nyújtani, hívd az idő angyalát, hogy kicsit még benne maradhass ebben a kellemes érzésben. Így könyörögj hozzá: Eth, Eth, Eth, kérlek, nyújtsd hosszabbra az időt, és lassítsd le egy kicsit a folyását, had élvezzem még egy kicsit a boldog pillanatot. A kezedbe teszem a lelkem, a kezedbe teszem a lelkem, a kezedbe teszem a lelek. Ha pedig kínos helyzetbe kerültél, és szeretnéd, ha felgyorsulna az idő, akkor ekképpen könyörögj Eth angyalhoz: „Eth, Eth, Eth, kérlek, gyorsítsd fel az idő múlását, had legyek minél hamarabb túl ezen a kellemetlen, kínos helyzeten. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Megerősítések

Eth segít, hogy időt tudj szakítani mindenre. Ha úgy érzed, kifolyik az idő a kezed közül, és semmire nincs időd, akkor szintén Eth angyal segítségére lesz szükséged. Így könyörögj hozzá:”Eth, Eth, Eth, kérlek, segíts, hogy időt tudjak szakítani arra, hogy elgondolkodjak az életemen, és arra tudjak koncentrálni, ami igazán boldoggá tesz, ha ez a lelki üdvösségemet szolgálja. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.

A következőkben két pozitív megerősítést találsz, amit érdemes kipróbálni, mindkettőt saját igényeid szerint alakíthatod. Ha úgy döntesz, elvégzed az egyiket, írd le, és tedd olyan helyre, ahol mindennap látod és fel tudod olvasni, míg céljaid teljesülni látszanak.

A céltudatosság és határozottság növelésére:
A céltudatosság növelésében Nadiel a Szaturnusz uralkodó angyala lesz a segítségedre. Így könyörögj hozzá: „Nadiel, tudom, hogy elég céltudatos, határozott és magabiztos tudok lenni céljaim eléréséhez. Szereteted irányításával módszeresen fogok hozzá ezek megvalósításához, és nem adom fel, amíg sikerrel nem járok.

A gyakorlatiasság és az alaposság növelésére:
„Nadiel, új célokat tűztem ki magam elé, de ezek eléréséhez gyakorlatiasabbnak kellene lennem. Szerető segítségeddel reálisan fogom látni a valóságot, és mindenre oda tudok figyelni, megszerzem a kitartást, ami az álmaim megvalósításához szükséges.”

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL