FOGYÓKÚRA

Vágyfokozó diéta Valentin napra

Szerző:
Szabó Anna
A Valentin-napi diétánál nem a fogyókúra az elsődleges szempont, hanem a szexuális vágykeltés. Most kivételesen nem a karcsúságod megőrzése a cél, hanem a kedvesed elcsábítása. A Valentin napi diéta mi másról is szólhatna, mint a szerelemről!

 

A Valentin napi menüt afrodiziákumokból és vágyfokozó ételekből állítottuk össze. Készítsd el kedvesednek, és biztos, nem marad el a hatás. Az afrodiziákumokból készült menüsor egy igazán kellemes meglepetés a párodnak. Az afrodiziákumok segítik az energiatermelést, az anyagcserét és az idegek működését, és pozitívan hatnak a szexualitásra. Az afrodiziákumok nem csak felébresztik a vágyat, hanem a szexuális teljesítményre is jó hatással vannak. Készíts ezekből az alapanyagokból ételeket, és már kész is a Valentin napi menü.


Legfontosabb afrodiziákumok: mangó, mustár, csokoládé, gyömbér, sáfrány, osztriga, mandula, articsóka, banán, füge, zeller, méz, ananász, kaviár.

Valentin-napi menüsor

Előétel
Kaviáros falatkák camembert sajttal

2 szelet pirítós katonákra vágva, natúr vajkrém, camembert sajtszeletek, egy kis üveg kaviár, 1 db citrom,

Kend meg a pirítós falatkákat vajkrémmel, tegyél rá egy kockányi camembert sajtot és a tetejére egy kevés kaviárt fogpiszkálóval tűzz a falatkák tetejére egy-egy kisebb szelet citromot.

Főétel
Mézes almás sült csirkemell

4 szelet csirkemell filé, a páchoz ½ csésze almabor, 2 evőkanál citromlé, 2 evőkanál szójaszósz, 3 teáskanál méz, 1/2 gerezd aprított fokhagyma, késhegynyi bors

Keverd jól össze a pác hozzávalóit. Tedd a hússzeleteket egy alacsony tálba, és öntsd rá a pácot. Hagyd pár óráig állni, majd fólia alatt tepsiben süsd porhanyósra.

Desszert
Csokis füge

10 dkg szeletelt étcsokoládé, 24 egész friss vagy szárított füge, 10 dkg aprított pisztácia vagy makadámdió

Duplafalú lábosban folyamatosan kevergetve olvaszd fel a csokoládét. Egy tálcát bélelj ki sütőpapírral. Mártogasd meg a fügét a csokoládéban, majd a pisztáciában. Addig hűtsd, amíg a csokoládé meg nem keményedik. A fügéket helyezd a tálba egymás mellé, és a hűtőszekrényben tárold, feltálalásig.

Szerelmi bájital
Egy üveg édes, vagy félédes vörösbor, 4 evőkanál méz, 2 evőkanál cukor, fahéj ízlés szerint, citromlé ízlés szerint, 5 szem szegfűszeg, rózsaszirmok

Öntsd a vörösbort egy lábosba, tedd bele a hozzávalókat, a rózsaszirmok kivételével. Forrald fel a bort, majd hűtsd le. Tedd a rózsaszirmokat egy átlátszó üvegbe, és öntsd rá a lehűtött bort.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL