FÉSZEK

Piros és fehér (plusz pink) dekoráció

Szerző:
Szabó Anna
Három szín a szeretet és szerelem jegyében, ami megédesíti mindennapjaidat, ha az otthonodban használod őket. Csínján bánj velük, hiszen a túl sok ezekből – főként a pinkből – valóban giccsesen hatnak!


Kényeztető csokoládé vörösbe burkolva

Olasz stílusú, 19. századot idéző fejlap adja meg a hangulatát igazán a szobának. Semleges alapszín, jól megválasztott bútorokkal, és kész az elegáns nő hálószobája.



Mély piros koktélszoba

A falak és az ajtók csíkos selyemmel lettek bevonva, hogy ellensúlyozzák a pirosban pompázó berendezést. De ezt a célt szolgája az ülőalkalmatosságok homokszíne is.

 

Édes kis nappali

Hatalmas pálmalevelek patinás vázákban állva szegélyezik a kandallót. De az 1950-es évekből származó kárpitok is igazán szemet gyönyörködtetőek, amit csak kiemelnek a kanapén díszelgő korallvászon párnák.

 

Merész előszoba

Ki mondta, hogy egy előszobának unalmasnak és visszafogottnak kell lennie? A lakásba lépve mindenkit pezsgő hangulat fogad, ha dinamikus dekorelemeket választasz, és a szeretet színével, a pirossal kombinálod.

 

Meglehetősen rózsaszín hálószoba

Korall ágynemű és függöny – első hallásra sok lehet az agynak, de a képet elnézve valójában akár harmonikusan is párosítható. Maga a tökély, főként egyedülálló hölgyeknek!

 

Piros és fehér loccsanás

Tökéletes példa a piros és fehér használatára. Ráadásul a tulajdonos ezzel a berendezéssel és dekorációval éppen a fürdőszoba hibáiról akarta elvonni a figyelmet. Sikerült, sőt, elég mutatós lett.

 

Vörös és fehér a hálóban

Szinte tökéletes! Ügyes választás a tapéta, ami hihetetlenül pozitív hangulatot áraszt: hisz egyszerre bíztat szereteted kifejezésére, összebújásra, vidámságra és pihenésre.

 

Diszkrét rózsaszín

És íme egy olyan szoba, amikor tényleg csak finoman, visszafogottan használták a rózsaszínt díszítésre egy csepp mentával megbolondítva. A hatás pedig tökéletes harmónia, vidám hangulattal párosítva.

 

Finom vörös fehér alapon

Az ágynemű az, ami igazán hozzáteszi azt a pluszt, ami kijár egy visszafogottan, ízlésesen berendezett világos hálószobának. Patina és szeretet, ami visszatükröződik a képről – legalábbis nekünk.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL