SZÓRAKOZÁS

Könyvek a szerelemért

Szerző:
Szabó Anna
Kapcsolataink az év minden napján ápolásra szorulnak, de vannak olyan kiemelt ünnepek a szerelmesek életében, melyeken kiváltképpen megnyílhatnak és szerethetnek minden akadály nélkül.

 

Ezáltal még jobban kifejezhetik társuk számára azt az erős és elszakíthatatlan köteléket, mely szerencsés esetben egy életre összetart. Ilyen a lassan beköszönő Valentin nap is, mely már világszerte áldásként jelenik meg a szerelmesek mindennapjaiban.

Egy igazi lélektárs titkai és gondolatai nyitott könyvként tárulnak fel párja előtt. Szeretni feltétel nélkül és félelem nélkül olyan áldás 2011-ben, mely csak azokra talál rá, akik valóban mindent megtesznek azért, hogy kapcsolatuk a megfelelő folyómederben haladhasson. A szeretet mindig mindenkit megtalál, csak hagyni kell, és így van ez a szerelemmel is, melyben igaz, hogy az érzelmek megdöbbentő erővel hatnak, de ugyanakkor megnyugvást és szabadságot is hordoznak magukban. Szabadnak lenni a szerelemben pedig igazán varázslatos állapot. A szerelem olyan, mint egy csoda, mint egy misztérium, ami csak szabadságban, tiszteletben és szellemi éberségben létezhet. Ez a kapcsolatok törvénye.

Mindezek miatt sokan vannak bajban Valentin nap alkalmából, hogy mivel is fejezzék ki érzelmeiket partnerüknek. Egy vacsora, egy szál virág, egy várva várt vallomás szívet melengető ajándék lehet. Készülni kell a Valentin napra, még akkor is, ha éppen csak a kezdeti állapotban vagyunk, és még csak várakozunk arra a bizonyos nagy Ő-re. A szív kiszámíthatatlan és titokzatos, de valamikor elég egy elhatározás, egy nyílt pillanat és máris ott áll a küszöbön, akire vártunk. Számos nagyszerű könyv szól arról, hogyan induljunk el az úton, hogyan éljük meg a szerelmet, hogyan győzzük le az akadályokat, és hogyan kezeljük azokat a problémákat, melyek a nők, és férfiak eltérő személyiségéből fakadnak. A megnyugtató hír, hogy mindenre van megoldás.

Ajándékozz Te is könyvet barátaidnak, szerelmednek Valentin nap alkalmából, nem számít, hogy gyertyafény mellett szeretnétek közösen olvasgatni, vagy éppen súgni szeretne a benne rejlő tartalommal, egy remek könyv mindig célba talál. Különösképpen Valentin napján!

10 lebilincselő olvasmány a szerelemről, a kapcsolatokról, férfiakról és nőkről, a vonzás hatalmáról most a Valentin-napra készülve a következő két hétben jelentős árengedménnyel beszerezhető az Édesvíz Kiadó oldalán >>

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL