FOGYÓKÚRA

5 természetes súlycsökkentőszer

Szerző:
Szabó Anna
Minden fogyókúrázó álma, hogy a kemény diéta és sportolás helyett csak egy két zsírégető tablettát kelljen bekapni. Létezik ugyan néhány súlycsökkentő szer, melyek megkönnyíthetik a fogyást, de egyik sem csodaszer.

 

Összegyűjtöttük azokat a természetes alapanyagból készült fogyasztószereket, melyek a leghatékonyabbnak bizonyultak.


1. Zöldtea kapszula


A zöld tea csodálatos hatásáról már sokat hallottunk. Egy olyan természetes élénkítőszer, mely egyben megvéd a káros szabad gyököktől, rákmegelőző hatása is jelentős, és még a szájban lévő baktériumokat is elpusztítja, így óv a fogszuvasodástól és az ínygyulladástól is. Mivel jó hatással van az anyagcserére és beindítja a zsírégetést, ezért jól alkalmazható fogyókúrás szerként is.

Vigyázz az adagolással, mert az előírtnál nagyobb dózis ingerültséget okozhat, mert túlságosan felpörgeti az anyagcserét. Ne ess túlzásba, mindig csak az előírás szerinti adagokban fogyaszd, kúra jelleggel.


2. Kambucha fat killer


Ez a zsírgyilkos tabletta több természetes összetevőből áll. Tartalmaz zöldananász torzsát, és gyümölcshúst, zöld teát, papaja levelet, kombucha port és noni kivonatot. A zsírégető hatása mellett értisztító, koleszterin lekötő és méregtelenítő hatása is van. Ezt a tablettát akkor is érdemes fogyasztanod, ha sok zsíros ételt eszel, mert a papaja és az ananász fehérjebontó enzimjei segítik a húsok emésztését.

Ha ezt a tablettát választod, akkor figyelj oda a megfelelő folyadék bevitelre, hiszen a méregtelenítés csak így valósulhat meg.


3. Metabolan tabletta


Ezt a súlycsökkentő szert a borágó magjaiból vonják ki. A növényi kivonatot még a szervezet számára nélkülözhetetlen zsírsavakkal, mint gamma-linolénsav, továbbá extra szűz olívaolajjal és E-vitamminnal egészítették ki. A gamma-linolénsav többek között serkenti a szervezetben lerakódott telített zsírok lebontását.

Sportolók és kettes típusú diabéteszben szenvedők számára is hatékony segítőtárs lehet a testsúly csökkentésben.


4. Almaecet-kapszula


Az almaecet az egyik legjobb méregtelenítőszer. Segít kiüríteni a szervezetben felgyülemlett vizet is, ezért a fogyókúra első néhány napjában érdemes kipróbálni. Vegetáriánusok számára különösen ajánlott az almaecet fogyasztása, mert egy kivétellel minden szükséges aminosavat tartalmaz, így bármely növényi fehérje teljessé tételére komplettálására alkalmas.

Ha azonban sok a savad, akkor válassz inkább másik súlycsökkentő tablettát, vagy legalábbis éhgyomorra ne igyál almaecetes vizet.


5. Káposztaleves-kapszula


A káposztaleves diéta a mai napig az egyik legnépszerűbb fogyókúrás étrend. Ha azonban nincs kedved, vagy időd főzőcskézni, akkor már kapszula formájában is fogyaszthatod. A szervezet minimális kalóriát kap, miközben hozzájut a szükséges vitaminokhoz, enzimekhez, szénhidrátokhoz. Mivel nagy mennyiségű rostot is tartalmaz, sokáig nem érzed magad éhesnek. Azért azzal nem árt tisztában lenni, hogy a káposztaleves minden szempontból hatékonyabb a tablettánál, de időhiány esetén néhány napig helyettesítheted vele a levest.

Ha hajlamos vagy a puffadásra, akkor sem a leves, sem a kapszula fogyasztása nem ajánlott.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL