Új év, újra Átváltoztatunk megújult formában!

 

Naponta több tucat levél érkezik szerkesztőségünkbe önbizalomhiánnyal küzködő Olvasóinktól, akik segítségünket kérik. Szezonális szünetünk után ismét visszatért az Átváltoztatunk! Megújult csapattal, megújult körülmények között, megújult helyszínen!

Személyes konzultáció során megpróbálunk minél jobban megismerni, felfedezni a személyiségedet, és stylistunkkal közösen megálmodni, hogy mi kell ahhoz, hogy a legvonzóbb énedet tárjuk fel.

A fotózás előtt mesterfodrászunkkal közösen megálmodjátok az arcodhoz, stílusodhoz leginkább passzoló frizurát, amelyet azon nyomban el is készítünk Neked. A festés, vágás után megtanítunk új frizurád könnyű elkészítésére is.
A magabiztos reggeli készülődés másik alapfeltétele a tökéletes sminkelés tudománya, amelyet a GERŐ ANNA SMINKISKOLA egy napos tanfolyamán sajátíthatsz el. Itt az alapvető bőrápolási tanácsok után megnézzük melyik típusba tartozol (ősz/tél/tavasz/nyár típus) és megismertetünk a Neked legjobban álló színekkel. A gyors „reggeli 5 perces” smink, a Te arcod számára legelőnyösebb nappali, majd alkalmi smink lépésről-lépésre való elsajátítása és gyakorlása után pedig már igazán nem fogsz többet bizonytalanul állni otthon a tükör előtt.

A fotózás napján ismét elkészítjük frizurád és a tökéletes sminked, megteremtjük a stílusodhoz illő hangulatot, felöltöztetünk, majd megörökítjük a végeredményt. Stylistunk személyre szóló tanácsokkal lát el, fotósunk pedig kihozza Belőled a maximumot.

A legjobban sikerült 5 képet pedig Számodra is átadjuk és az egész átváltozás folyamatával együtt publikáljuk a Női Portál oldalán.

Havonta egy Olvasót ajándékozunk meg az átváltozás és az önbizalom növelés lehetőségével.

Jelentkezz minél előbb, hogy Te lehess a szerencsés választott!

Jelentkezni email-ben minimum 2, maximum 3 fényképpel lehet az alábbi címre küldve:

atvaltoztatunk@noiportal.hu

(A fotókon a jelentkezőnek egyértelműen és jól kell látszódnia, az egyik képnek egész alakosnak kell lennie! )

Az átalakítás három, előre egyeztetett hétvégi napon zajlik:

1. Személyes találkozó a csapattal, konzultáció a stylisttal, új frizura elkészítése
2. GERŐ ANNA SMINKISKOLA tanfolyam
3. fotózás


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL