DIVAT

Tavaszi beköszöntő

Szerző:
Szabó Anna
A tél utolsó hónapjában már időszerű a tavaszi kollekciókról beszélni. A színek és a fazonok tekintetében is több érdekességet láthattunk a kifutókon.

 

Horgolt, fonott ruhák

A tavaszi-nyári kollekciók újdonságai közé tartoznak a kézműves jellegű darabok.
A makramé fölsők, horgolt ruhák, csomózott táskák üdítő színfoltjai a divatnak. Színvilágukat tekintve a természetes, natúr árnyalatok a dominánsak.

Narancsos árnyalatok

Az idei tavasz és nyár egyik legjellegzetesebb színe a narancs lesz. Az egészen halványtól a harsányan virító árnyalatokig minden változatban feltűntek a kifutókon. A ruhák stílusát tekintve a 60-as, 70-es évek köszönnek vissza újra.

Fényes anyagok, neon színek

A neon színek szintén retro hangulatúak. A rikító, harsány színek visszarepítenek a 80-as évek diszkóláz idejébe. Az áttetsző anyagok, csőnarágok is hűen tükrözik a kor stílusát.

Mélykék és türkiz

Az idei szezonban a divattervezőket a kollekciók színvilágát tekintve a tengerek és óceánok ihlették meg. A mélykék ruhákban hullámzóan suhantak végig a modellek a kifutón.

Fodros és farmer

A farmert egy szezonból sem lehet kihagyni. Természetesen idén is találkozhatunk újításokkal. A legújabb őrület a fodros szoknyák és ruhák lesznek. A divattervezők más anyagokkal is kombinálták a farmereket, hogy még látványosabb legyen a hatás.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL