DIVAT

Télen is sortban

Szerző:
Szabó Anna
Ez a szezon dominánsan a kötött és szőrme holmikról szólt, és a fagyos évszak ellenére sortokból sem volt hiány a kifutókon.

 

Bugyi vagy sort?

Az egészem rövid fazonok elsőre igen meghökkentőek, hiszen még sortnak is rövidek. A téli sortok általában melegebb anyagokból készülnek, a kötött fazonokat pedig vastag fonálból kötik, ettől függetlenül harisnyával kell viselni őket. Az idei szezonban sok tervező mellőzte a színes harisnyákat, és szinte kivétel nélkül az áttetszőt választották, de te nyugodtan kísérletezhetsz mintás darabokkal is.

Passzé

A téli sortokon megjelent a kötött passzé, mint meghatározó stíluselem. A színvilágot tekintve a barnás árnyalatok és a fekete volt a jellemző. Az anyagválasztásnál pedig a szőrme, bőr és kötött anyagokat részesítették előnyben a tervezők a sortok megalkotásánál. A passzéval díszített fazonok a vékonyabb lábú lányoknak állnak jól, mert a passzé rész vastagítja a lábat.

Kötött fazonok

Bár nem feltétlenül kényelmes darabok, mégis az idei szezon slágerei a kötött sortok lettek. Mintás és egyszínű darabokat is láthattunk magas szárú csizmákkal és lábszárvédőkkel. Vitathatatlan, hogy nagyon mutatósak, de mivel könnyen kinyúlnak, nem alkalmasak gyakori viselésre.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL